Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Магистратури в чужбина – добро решение за всеки студент
Магистърската степен е естественото академично развитие на всеки студент. Сега кандидатите са изправени пред огромен избор от магистратури в чужбина и докторски програми и имат възможността да открият най-доброто място за своето професионално и кариерно развитие. Ако сте приключили бакалавърската си програма и се чудите дали да запишете магистратура в чужбина – то тогава не се чудете повече! Със сигурност всеки студент, който е записал бакалавърска програма в чуждестранен университет и е избрал магистратура в чужбина, ще ви каже, че това е преживяване за цял живот! 
 

Магистратури в чужбина 1Какво ще получите от магистратурата в чужбина?

В рамките на няколко години ще получите не само изключително качествено образование, световно призната диплома, както и безценни професионални и личностни качества и умения, но и ще създадете много нови приятелства. Магистратурите в чужбина отварят много врати, за които всеки студент си мечтае! Ако сте готови да се впуснете в предизвикателството на магистратурата в чужбина, изберете най-добрия екип от професионалисти, който да вземете със себе си. 
 

Екипът на Cool Travel – помощникът на всеки кандидат-студент

Екипът на Cool Travel е сбъднал много мечти, помогнали сме за стотици успешни бакалавърски програми и магистратури в чужбина и сме готови да помогнем и на вас! Според изискванията ви ще подберем  най-добрите университети, сред които да изберете мястото, което най-много ви допада. Запознали сме се с програмите за кандидатстване за всяка магистратура в чужбина и ще ви държим в течение за всичко важно. С нас процесът за кандидатстване за магистратура в чужбина ще се превърне в детска игра. 
 

Но как да намерите най-добрата магистратура в чужбина?

Магистратури в чужбина 2Ако все още сте студент и тепърва ви предстои магистратура в чужбина, може би вече имате направление, в което искате да специализирате. Или искате да предприемете нова крачка и да поемете в малко по различна посока? Няма значение! Като начало, може да разгледате предложенията ни за магистратури в чужбина с помощта на нашата много полезна интерактивна търсачка.
 
Магистратура в чужбина – къде?

Първият и най-важен въпрос, на който трябва да си отговорите, преди да започнете да търсите магистратура в чужбина, е „Къде?“. Ние сме подбрали за вас магистърски програми в 7 различни държави и десетки градове, сред които може да изберете. В зависимост от предпочитания от вас език (английски, немски, испански, френски), ще откриете най-подходящата магистратура в чужбина в точната среда за вашето развитие.
 
Магистратура в чужбина – какво?

Магистратурата в чужбина е логичното продължение на бакалавърската програма. Тя подпомага за тясно специализиране в дадена област, като с нейна помощ студентите придобиват ценни умения и знания. Но магистратурите в чужбина могат да бъдат и крачка в малко по-различна посока. Те дават възможност за придобиване на нови умения, които могат да обогатят и разширят познанията на човек в дадена професия. Нека го обясним малко по-просто. Ако сте избрали бакалавърска програма в областта на физиката, е логично да изберете магистратура в чужбина или в страната в по-тясно специализирана част на физиката, като например астрофизика, квантова механика или оптична физика. Но ако сте избрали да учите политология като бакалавър, то може да разширите познанията си в областта, като запишете магистратура в чужбина или в страната в областта на международните отношения или европеистиката, икономиката и много други. Важно е да разполагате с основа, над която да надграждате, независимо дали искате да разширите обхвата на знанията си, или предпочитате тясна специализация в една конкретна област. 
 

Университетите, които ние сме избрали за вашата магистратура в чужбина

Магистратури в чужбина 3За да може всеки кандидат-студент да открие най-доброто предложение за себе си, ние сме изградили богат каталог от университети, които да ви предоставят огромно разнообразие от бакалавърски програми и магистратури в чужбина. Всички те са имена, доказали се с годините, в които ще придобиете много нови знания и умения, които да бъдат ваш помощник в професионалното и кариерното ви развитие. 
Обединеното кралство е една от най-предпочитаните дестинации за магистратури в чужбина и затова сме се погрижили да ви предоставим голямо разнообразие от университети там. Не е учудващо, че това е предпочитано място от всички студенти, които са избрали първи език – английски. Независимо в коя сфера искате да се развивате – изкуство, медицина, приложни науки, бизнес, политика, хуманитарни науки и още много други, Великобритания със сигурност ще ви предложи изключително добра магистратура в чужбина. Студентите, които владеят до съвършенство езика на Шекспир, имат много отворени врати пред себе си, защото почти всеки университет по света е предвидил магистратури в чужбина на английски език. 
За всички кандидат-студенти с немски език сме подготвили магистратури в чужбина в елитни и добре познати университети в Германия. Позната не само с технологичния принос към света, страната предлага образование на световно ниво, както и международно-призната диплома за всеки студент. Ако търсите магистратура в чужбина на немски, може да разгледате и някои от учебните заведения в Дания (например университетът в Копенхаген).
Френският език е не само езикът на любовта, но и един от официалните езици на Европейския съюз, като голяма част от документацията на Съюза се изготвя само на него. Ако владеете френски и търсите магистратура в чужбина, ще ви помогнем в избирането на най-подходящото учебно заведение за вас. 
Макар и много хора да си мислят, че английският е вторият най-говорим език в света, това не е вярно – испанският се нарежда на второ място, веднага след китайския. Не само по тази причина не сме забравили да отбележим и възможностите за магистратури в чужбина в Испания. Ако сте с първи език английски и желаете да продължите образованието си, да изберете магистратура в чужбина и професионално развитие в слънчева Испания – ние ще ви помогнем!
 

Какво ще направи за вашата магистратура в чужбина нашият екип?

Ние ще сме вашият най-добър приятел и верен помощник, независимо дали вече сте избрали мястото, където искате да запишете магистратура в чужбина, или още се колебаете и не сте сигурни. След като се запознаем с вас и ви опознаем, като ни разкажете за вашата академична история, желания и предпочитания, ще можем заедно да открием най-добата магистратура в чужбина за вас. Не се притеснявайте от сложните процеси и срокове за кандидатстване, защото когато изберете Cool Travel, вие избирате помощник с дългогодишен опит, много знания и тренинг в процесите. Ние сме запознати с всички изисквания и тънкости при кандидатстване за магистратури в чужбина и с удоволствие ще ви предоставим нашите знания. Време е за магистратура в чужбина – изберете най-доброто място за вас с екипа на Cool Travel!
София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни