Всяка година над 7 000 студента заминават на Work & Travel USA, избирайки за техен спонсор CoolTravel.

Следете ни в социалните мрежи

КОИ СМЕ НИЕ

Cool Travel е агенция, която е специализирана в организирането на програми за културен обмен

Cool Travel е сигурният и надежден партньор в процеса на кандидатстване за висше образование в чужбина.

Cool Travel дава възможност на клиентите си сами да направят своя избор, като НЕ ги задължава да се спрат на един или повече университети от партньорската ни мрежа!

Кандидат-студентите са хората, които определят бъдещето си, а Cool Travel спомага за успешната реализация на желанията им!

Work and Travel USA

Всяка година Cool Travel помага на хиляди млади хора в търсенето на правилния път

След създаването си през 2008 г, Cool Travel се превърна в най-бързо развиващата се агенция в сферата на младежките програми. На базата на постигнатите резултати, през 2011 г. компанията стартира своя най-мащабен и амбициозен проект, наречен „Моето образование в чужбина”.

За годините, в които е на пазара, Cool Travel се налага като доверен и сигурен партньор с доказан професионализъм и приятелско отношение.

Компанията залага на непрекъснатото въвеждане на нови методи за обучение и подготовка на своите служители, както и на индивидуален и компетентен подход при обслужването на клиентите. Това доказва иновативното ни мислене, което е в основата на всички успехи.

Моето образование в чужбина

Отдел „Висше образование” към агенция Cool Travel влага много време, усилия и страст, за да разработва и усъвършенства проекта „Моето образование в чужбина“.

През последните 5 години компанията утвърждава позициите си като една от най-проспериращите в сферата на младежките образователни програми. Създаде множество стабилни партньорски взаимоотношения с едни от най-престижните университети и езикови училища в Европа. Но най-големият ни успех през всичките тези години е, че помогнахме на много упорити млади хора да последват мечтите си и да повярват в своите възможности – част от тях вече завършиха, а други продължават своето обучение.

Служителите на Cool Travel помогнаха за щастливата развръзка на не една заплетена ситуация или казус, защото изборът на академично образование е важен процес, чийто резултат е определящ за по-нататъшното развитие на кандидат-студента. За Cool Travel успехът на всеки наш клиент е повод да бъдем щастливи и удовлетворени от постигнатите резултати. Защото ТВОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ Е МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ! А МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ е нашата МИСИЯ!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ
Cool Travel

Създадe най-богатия в България онлайн каталог на университети

Научи повече

Предлага услугата „Проучване на университети”

Научи повече

В Cool Travel
консултациите са безплатни

Научи повече

„Професионална ориентация“ ще помогнe за избора на специалност

Научи повече

Съдейства персонално при писане на мотивационно писмо

Научи повече

Проучваме и кандидатстваме за стипендии и финансиране

Научи повече

Асистираме при кандидатстването за общежитие

Научи повече

Консултантите ни подхождат персонално към всеки клиент!

Scroll to Top