НАПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА

Запази твоята безплатна консултация

Консултациите са изключително важни и необходими, тъй като са отправна точка при стартирането на процеса по кандидатстване. По време на тази среща консултантът по образование се запознава с индивидуалния случай на кандидата, запознавайки се с неговите цели и възможности.

Попълни тази форма и се регистрирай за безплатна информационна среща!


Защо да изберете CoolTravel?

Мария - Edinburgh Napier University

Какво казват студентите за нас?

"Консултантите на Cool Travel винаги са били много услужливи и приятни. Често ходих до офиса им за помощ и съвети. Те ми помогнаха да премина през процеса на сложното и заплетено кандидатстване в чужбина, без тях нямаше да се справя."

— Мария, Edinburgh Napier University

Или се обади на наш консултант

Понеделник до Петък: 9:00 - 18:00

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Избери държава и научи повече

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ

Избери държава и научи повече

Cool Travel създаде „Моето образование в чужбина“ с оглед на все по-голямата нужда от качествено и адекватно обслужване на всички кандидат-студенти.

Наясно сме, че процесът по кандидатстване в чуждестранни университети пряко засяга бъдещето на всеки един кандидат. Следователно, отговорното и сериозно отношение към вашето обучение в чужбина от страна на консултантите по образование е определящо за крайния резултат.

Запазете час за безплатна консултацоя

Cool Travel НЕ таксува за персонални консултации за обучение в чужбина в офис мрежата в страната, по телефона или онлайн. За компанията е по-важно преди стартирането на услугата "Моето образование в чужбина" нуждите и желанията на клиента да бъдат точно и ясно определени и не е необходимо той да заплаща за това.

Кои са най-важните неща, които трябва да знаеш за твоето предстоящо обучение в чужбина?

За да си тук, на нашия сайт, на тази страница, значи поне се замисляш за идеята за обучение в чужбина и си в процес на търсене на повече информация относно условията, датите, кандидатстването, пътуването, настаняването и какво ли още не.

Или просто вече знаеш какво искаш и търсиш най-добрия партньор за твоето обучение в чужбина. Значи си на правилното място!

Otto-Von-Guericke Universität Magdeburg - Университети - MyEducation

Ние ще те запознаем с основните етапи и елементи от кандидатстването за обучение в чужбина, като след това ще имаш и възможността да се срещнеш с наш консултант по образованието и да получиш допълнителна информация и отговор на всички твои въпроси.

Определяне на предпочитанията за твоето обучение в чужбина

Със сигурност вече имаш предпочитания за държава, за конкретен университет или за език за твоето обучение в чужбина.

Ние просто ще ти помогнем да изчистиш тази идея, за да сведеш всички университети до тези, които наистина харесваш и към които ще предприемеш стъпки за кандидатстване.

Ако все още не знаеш къде искаш да продължиш твоето обучение в чужбина, не се притеснявай!

Heinrich-heine-universität Düsseldorf - Университети - MyEducation

Ще ти предоставим възможността да решиш нашия тест за професионална ориентация, който ще ти помогне в намирането на най-доброто обучение в чужбина за теб.

Освен това, нашите консултанти ще те запознаят с университетите, които да отговарят на твоя профил и интереси, и така ще откриеш възможности за твоето обучение в чужбина, за които дори не си подозирал!

Ще те запознаем с условията за кандидатстване на всеки университет или държава и друга важна информация, която ще съпътства процеса на кандидатстване за обучение в чужбина.

След като подбереш предпочитаните места за твоето обучение в чужбина, е време да пристъпим в действие.

Кандидатстване за твоето обучение в чужбина

Всеки университет има определени срокове, фиксирани или плаващи в зависимост от специалността и още много наглед дребни детайли, които пренебрегнати може да спънат процеса на кандидатстване за твоето мечтано обучение в чужбина.

Но не се притеснявай, затова имаш нас!

Technische Universität Braunschweig - Университети - MyEducation

Нашите консултанти по образованието са запознати със спецификите на университетите и не само ще ти предоставят нужната информация и съвети, но и ще ти помогнат в целия процес от А до Я.

С тях кандидатстването за всяко обучение в чужбина се превръща в лесна задача.

Голяма част от чуждестранните университети изискват мотивационно писмо, в което да изразиш наистина защо искаш да продължиш своето обучение в чужбина при тях. Писането на подобни писма може да бъде притеснително и объркващо, но ние ще ти помогнем и за това!

Консултантите ни ще ти дадат насоки и идеи как да напишеш най-впечатляващото мотивационно писмо за всеки университет, в който си решил да кандидатстваш за твоето обучение в чужбина, и по този начин ще си гарантираш успеха!

Ние ще ти помогнем да избереш най-подходящата за теб специалност

Cooltravel предлага напълно безплатен тест за професионална ориентация, разработен от професионален психолог. Посетете ни в един от нашите офиси или се свържете с нас, за да запазите час за индивидуална консултация.

Семестриални такси, кандидатстване за заеми, стипендии и други

Важно е още при кандидатстването за твоето обучение в чужбина да се запознаеш с всички детайли около университета и специалността, която ще учиш.

Тук се включват семестриални и административни такси, при нужда кандидатстване за студентски заеми, получаване на стипендии и други.

Universität Augsburg - Университети - MyEducation
Universität Konstanz - Университети - MyEducation

Ако вече знаеш къде ще продължиш обучението си в чужбина, може да използваш нашата търсачка, да откриеш университета, в който ще кандидатстваш, и да прочетеш детайлното му описание, което включва информация и за семестриалните такси.

Консултантите ни ще те запознаят с подходящи идеи как да финансираш твоето обучение в чужбина с помощта на студентски заем.

Те ще ти разяснят детайли не само около твоето обучение в чужбина, но и около възможностите за допълнително финансиране, като кандидатстване за стипендии, възможности за работа по време на образованието ти и много други.

Ние ще ти покажем, че няма невъзможни неща и с правилната мотивация и подготовка можеш да се справиш с всяко обучение в чужбина!

Universität Mannheim - Университети - MyEducation

Настаняване по време на твоето обучение в чужбина

Определено настаняването е сериозен фактор, който трябва да се вземе под внимание още при избирането на мястото за твоето обучение в чужбина.

Много университети имат собствени кампуси и общежития, но не малко не предлагат тези удобства за студентите си.

Ние ще те запознаем със спецификите на всяко място, което си избрал за твоето обучение в чужбина, и ще споделим с теб възможните идеи, които би могъл да осъществиш – общежитие, квартира и други.

Обучение в чужбина с Cool Travel

Нашата мотивация за работа са вашите успехи във вашето обучение в чужбина! Изключително сме щастливи, когато можем да помогнем на кандидат-студентите, които идват при нас, да открият най-доброто обучение в чужбина за тях.

Всички доволни студенти, които са намерили мечтаната бакалавърска, магистърска програма или докторантура, ни движат напред и ни карат постоянно да се усъвършенстваме, за да можем всяка година да ви предлагаме още по-добри услуги за вашето обучение в чужбина.

Ако имате нужда от доверен партньор – изберете Cool Travel!

Имаш въпроси?

Обади се на наш консултант
или ни посети на място

Понеделник до Петък: 9:00 - 18:00

Scroll to Top