Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Безплатни консултации за твоето обучение в чужбина
Cool Travel създаде "Моето образование в чужбина" с оглед на все по-голямата нужда от качествено и адекватно обслужване на всички кандидат-студенти. Наясно сме, че процесът по кандидатстване в чуждестранни университети пряко засяга бъдещето на всеки един кандидат. Следователно, отговорното и сериозно отношение към вашето обучение в чужбина от страна на консултантите по образование е определящо за крайния резултат. 

Cool Travel НЕ таксува за персонални консултации за обучение в чужбина в офис мрежата в страната, по телефона или онлайн. За компанията е по-важно преди стартирането на услугата "Моето образование в чужбина" нуждите и желанията на клиента да бъдат точно и ясно определени и не е необходимо той да заплаща за това. 

Може да запазите час за персонална консултация за вашето обучение в чужбина в офис мрежата на Cool Travel или да заявите такава на имейл: edu@cooltravel.bg!

Кои са най-важните неща, които трябва да знаеш за твоето предстоящо обучение в чужбина?

Обучение в чужбина 1За да си тук, на нашия сайт, на тази страница, значи поне се замисляш за идеята за обучение в чужбина и си в процес на търсене на повече информация относно условията, датите, кандидатстването, пътуването, настаняването и какво ли още не. Или просто вече знаеш какво искаш и търсиш най-добрия партньор за твоето обучение в чужбина. Значи си на правилното място! Ние ще те запознаем с основните етапи и елементи от кандидатстването за обучение в чужбина, като след това ще имаш и възможността да се срещнеш с наш консултант по образованието и да получиш допълнителна информация и отговор на всички твои въпроси. 
 
Определяне на предпочитанията за твоето обучение в чужбина

Със сигурност  вече имаш предпочитания за държава, за конкретен университет или за език за твоето обучение в чужбина. Ние просто ще ти помогнем да изчистиш тази идея, за да сведеш всички университети до тези, които наистина харесваш и към които ще предприемеш стъпки за кандидатстване. Ако все още не знаеш къде искаш да продължиш твоето обучение в чужбина, не се притеснявай! Ще ти предоставим възможността да решиш нашия тест за професионална ориентация, който ще ти помогне в намирането на най-доброто обучение в чужбина за теб. Освен това, нашите консултанти ще те запознаят с университетите, които да отговарят на твоя профил и интереси, и така ще откриеш възможности за твоето обучение в чужбина, за които дори не си подозирал! Ще те запознаем с условията за кандидатстване на всеки университет или държава и друга важна информация, която ще съпътства процеса на кандидатстване за обучение в чужбина. След като подбереш предпочитаните места за твоето обучение в чужбина, е време да пристъпим в действие. 
 
Кандидатстване за твоето обучение в чужбина

Всеки университет има определени срокове, фиксирани или плаващи в зависимост от специалността и още много наглед дребни детайли, които пренебрегнати може да спънат процеса на кандидатстване за твоето мечтано обучение в чужбина. Но не се притеснявай, затова имаш нас! Нашите консултанти по образованието са запознати със спецификите на университетите и не само ще ти предоставят нужната информация и съвети, но и ще ти помогнат в целия процес от А до Я. С тях кандидатстването за всяко обучение в чужбина се превръща в лесна задача. 
Голяма част от чуждестранните университети изискват мотивационно писмо, в което да изразиш наистина защо искаш да продължиш своето обучение в чужбина при тях. Писането на подобни писма може да бъде притеснително и объркващо, но ние ще ти помогнем и за това! Консултантите ни ще ти дадат насоки и идеи как да напишеш най-впечатляващото мотивационно писмо за всеки университет, в който си решил да кандидатстваш за твоето обучение в чужбина, и по този начин ще си гарантираш успеха!
 
Семестриални такси, кандидатстване за заеми, стипендии и други

Обучение в чужбина 2Важно е още при кандидатстването за твоето обучение в чужбина да се запознаеш с всички детайли около университета и специалността, която ще учиш. Тук се включват семестриални и административни такси, при нужда кандидатстване за студентски заеми, получаване на стипендии и други. Ако вече знаеш къде ще продължиш обучението си в чужбина, може да използваш нашата търсачка, да откриеш университета, в който ще кандидатстваш, и да прочетеш детайлното му описание, което включва информация и за семестриалните такси. Но ако все още се колебаеш за твоето обучение в чужбина и ще откриеш най-доброто място за теб след среща с нашите консултанти, то не забравяй да зададеш всички въпроси, свързани с твоето обучение в чужбина, които те вълнуват. 
Някои места за обучение в чужбина имат доста високи семестриални такси, които не са по джоба на всеки кандидат-студент, но това със сигурност не трябва да те отказва от мечтите ти! Консултантите ни ще те запознаят с подходящи идеи как да финансираш твоето обучение в чужбина с помощта на студентски заем. Те ще ти разяснят детайли не само около твоето обучение в чужбина, но и около възможностите за допълнително финансиране, като кандидатстване за стипендии, възможности за работа по време на образованието ти и много други. Ние ще ти покажем, че няма невъзможни неща и с правилната мотивация и подготовка можеш да се справиш с всяко обучение в чужбина!
 
Настаняване по време на твоето обучение в чужбина

Определено настаняването е сериозен фактор, който трябва да се вземе под внимание още при избирането на мястото за твоето обучение в чужбина. Много университети имат собствени кампуси и общежития, но не малко не предлагат тези удобства за студентите си. Ние ще те запознаем със спецификите на всяко място, което си избрал за твоето обучение в чужбина, и ще споделим с теб възможните идеи, които би могъл да осъществиш – общежитие, квартира и други.
 

Обучение в чужбина 3Обучение в чужбина с Cool Travel

Нашата мотивация за работа са вашите успехи във вашето обучение в чужбина! Изключително сме щастливи, когато можем да помогнем на кандидат-студентите, които идват при нас, да открият най-доброто обучение в чужбина за тях. Всички доволни студенти, които са намерили мечтаната бакалавърска, магистърска програма или докторантура, ни движат напред и ни карат постоянно да се усъвършенстваме, за да можем всяка година да ви предлагаме още по-добри услуги за вашето обучение в чужбина. Ако имате нужда от доверен партньор – изберете Cool Travel!

 София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни