facebook Skype
Български English

Безплатни консултации за твоето обучение в чужбина

Cool Travel създаде "Моето образование в чужбина" с оглед на все по-голямата нужда от качествено и адекватно обслужване на всички кандидат-студенти. Наясно сме, че процесът по кандидатстване в чуждестранни университети пряко засяга бъдещето на всеки един кандидат. Следователно, отговорното и сериозно отношение към вашето обучение в чужбина от страна на консултантите по образование е определящо за крайния резултат. 

Cool Travel НЕ таксува за персонални консултации за обучение в чужбина в офис мрежата в страната, по телефона или онлайн. За компанията е по-важно преди стартирането на услугата "Моето образование в чужбина" нуждите и желанията на клиента да бъдат точно и ясно определени и не е необходимо той да заплаща за това. 

Може да запазите час за персонална консултация за вашето обучение в чужбина в офис мрежата на Cool Travel или да заявите такава на имейл: edu@cooltravel.bg!

Кои са най-важните неща, които трябва да знаеш за твоето предстоящо обучение в чужбина?

Обучение в чужбина 1За да си тук, на нашия сайт, на тази страница, значи поне се замисляш за идеята за обучение в чужбина и си в процес на търсене на повече информация относно условията, датите, кандидатстването, пътуването, настаняването и какво ли още не. Или просто вече знаеш какво искаш и търсиш най-добрия партньор за твоето обучение в чужбина. Значи си на правилното място! Ние ще те запознаем с основните етапи и елементи от кандидатстването за обучение в чужбина, като след това ще имаш и възможността да се срещнеш с наш консултант по образованието и да получиш допълнителна информация и отговор на всички твои въпроси. 
 
Определяне на предпочитанията за твоето обучение в чужбина

Със сигурност  вече имаш предпочитания за държава, за конкретен университет или за език за твоето обучение в чужбина. Ние просто ще ти помогнем да изчистиш тази идея, за да сведеш всички университети до тези, които наистина харесваш и към които ще предприемеш стъпки за кандидатстване. Ако все още не знаеш къде искаш да продължиш твоето обучение в чужбина, не се притеснявай! Ще ти предоставим възможността да решиш нашия тест за професионална ориентация, който ще ти помогне в намирането на най-доброто обучение в чужбина за теб. Освен това, нашите консултанти ще те запознаят с университетите, които да отговарят на твоя профил и интереси, и така ще откриеш възможности за твоето обучение в чужбина, за които дори не си подозирал! Ще те запознаем с условията за кандидатстване на всеки университет или държава и друга важна информация, която ще съпътства процеса на кандидатстване за обучение в чужбина. След като подбереш предпочитаните места за твоето обучение в чужбина, е време да пристъпим в действие. 
 
Кандидатстване за твоето обучение в чужбина

Всеки университет има определени срокове, фиксирани или плаващи в зависимост от специалността и още много наглед дребни детайли, които пренебрегнати може да спънат процеса на кандидатстване за твоето мечтано обучение в чужбина. Но не се притеснявай, затова имаш нас! Нашите консултанти по образованието са запознати със спецификите на университетите и не само ще ти предоставят нужната информация и съвети, но и ще ти помогнат в целия процес от А до Я. С тях кандидатстването за всяко обучение в чужбина се превръща в лесна задача. 
Голяма част от чуждестранните университети изискват мотивационно писмо, в което да изразиш наистина защо искаш да продължиш своето обучение в чужбина при тях. Писането на подобни писма може да бъде притеснително и объркващо, но ние ще ти помогнем и за това! Консултантите ни ще ти дадат насоки и идеи как да напишеш най-впечатляващото мотивационно писмо за всеки университет, в който си решил да кандидатстваш за твоето обучение в чужбина, и по този начин ще си гарантираш успеха!
 
Семестриални такси, кандидатстване за заеми, стипендии и други

Обучение в чужбина 2Важно е още при кандидатстването за твоето обучение в чужбина да се запознаеш с всички детайли около университета и специалността, която ще учиш. Тук се включват семестриални и административни такси, при нужда кандидатстване за студентски заеми, получаване на стипендии и други. Ако вече знаеш къде ще продължиш обучението си в чужбина, може да използваш нашата търсачка, да откриеш университета, в който ще кандидатстваш, и да прочетеш детайлното му описание, което включва информация и за семестриалните такси. Но ако все още се колебаеш за твоето обучение в чужбина и ще откриеш най-доброто място за теб след среща с нашите консултанти, то не забравяй да зададеш всички въпроси, свързани с твоето обучение в чужбина, които те вълнуват. 
Някои места за обучение в чужбина имат доста високи семестриални такси, които не са по джоба на всеки кандидат-студент, но това със сигурност не трябва да те отказва от мечтите ти! Консултантите ни ще те запознаят с подходящи идеи как да финансираш твоето обучение в чужбина с помощта на студентски заем. Те ще ти разяснят детайли не само около твоето обучение в чужбина, но и около възможностите за допълнително финансиране, като кандидатстване за стипендии, възможности за работа по време на образованието ти и много други. Ние ще ти покажем, че няма невъзможни неща и с правилната мотивация и подготовка можеш да се справиш с всяко обучение в чужбина!
 
Настаняване по време на твоето обучение в чужбина

Определено настаняването е сериозен фактор, който трябва да се вземе под внимание още при избирането на мястото за твоето обучение в чужбина. Много университети имат собствени кампуси и общежития, но не малко не предлагат тези удобства за студентите си. Ние ще те запознаем със спецификите на всяко място, което си избрал за твоето обучение в чужбина, и ще споделим с теб възможните идеи, които би могъл да осъществиш – общежитие, квартира и други.
 

Обучение в чужбина 3Обучение в чужбина с Cool Travel

Нашата мотивация за работа са вашите успехи във вашето обучение в чужбина! Изключително сме щастливи, когато можем да помогнем на кандидат-студентите, които идват при нас, да открият най-доброто обучение в чужбина за тях. Всички доволни студенти, които са намерили мечтаната бакалавърска, магистърска програма или докторантура, ни движат напред и ни карат постоянно да се усъвършенстваме, за да можем всяка година да ви предлагаме още по-добри услуги за вашето обучение в чужбина. Ако имате нужда от доверен партньор – изберете Cool Travel!

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени. Безплатни консултации за твоето обучение в чужбина
Политика за защита на личните данни