facebook Skype
Български English

Най-богатият онлайн каталог в България

Cool Travel е компанията с най-добрия онлайн каталог в България с информация за топ университетите на Великобритания, Холандия, Дания, Германия, Франция, Швейцария, Испания и други, както и специалностите, които се предлагат в тях. Може да прочетете повече за историята, особеностите, крайните срокове за кандидатстване, продължителността и езиците на обучение, изискванията за прием, семестриалните и административните такси, финансирането на образованието, настаняването в общежитие или квартира и други за всяко висше учебно заведение.

В онайн каталога ни има информация и за езиковите курсове за деца и възрастни, които предлагаме. Може да прочетете повече за различните дестинации, езиците на обучение, изискванията, необходимите документи и сроковете за кандидатстване, вариантите за настаняване и други.

Каталогът се обновява и допълва непрекъснато, за да имат клиентите ни достъп до актуална, точна и пълна информация за търсените висши учебни заведения. 

*В случай че не откривате конкретни университети, специалности или курсове по даден език, заявете ги на edu@cooltravel.bg или се свържете с нашите образователни консултанти в офис-мрежата на Cool Travel в страната. КОНТАКТИВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени. Най-богатият онлайн каталог в България
Политика за защита на личните данни