Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Най-богатият онлайн каталог в България
Cool Travel е компанията с най-добрия онлайн каталог в България с информация за топ университетите на Великобритания, Холандия, Дания, Германия, Франция, Швейцария, Испания и други, както и специалностите, които се предлагат в тях. Може да прочетете повече за историята, особеностите, крайните срокове за кандидатстване, продължителността и езиците на обучение, изискванията за прием, семестриалните и административните такси, финансирането на образованието, настаняването в общежитие или квартира и други за всяко висше учебно заведение.

В онайн каталога ни има информация и за езиковите курсове за деца и възрастни, които предлагаме. Може да прочетете повече за различните дестинации, езиците на обучение, изискванията, необходимите документи и сроковете за кандидатстване, вариантите за настаняване и други.

Каталогът се обновява и допълва непрекъснато, за да имат клиентите ни достъп до актуална, точна и пълна информация за търсените висши учебни заведения. 

*В случай че не откривате конкретни университети, специалности или курсове по даден език, заявете ги на edu@cooltravel.bg или се свържете с нашите образователни консултанти в офис-мрежата на Cool Travel в страната. КОНТАКТИ


София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни