Университети

Inholland University of Applied Sciences

Нидерландия
Бакалавър

Локация

Студенти

Учебна година

6/8

Продължителност на обучението

3/4 години

Срок за
кандидатстване:

1 август

Начало на учебната година

август/септември

Език на обучение

английски

Уебсайт

https://www.inholland.nl/inhollandcom/

Най-близко летище

inholland university of applied sciences

За университета

Inholland University of Applied Sciences е водещо учебно заведение в Нидерландия, предлагащо практически ориентирани образователни бакалавърски програми. С разпределени в различни градове кампуси, университетът предоставя на студентите възможността да се насладят на образование в чужбина в разнообразни и динамични общности.

Градове с Кампуси:
  1. Amsterdam: Кампусът в Амстердам предоставя уникална възможност за студентите да се впуснат в иновационната атмосфера на столицата на Нидерландия.
  2. Haarlem: Градът Харлем предлага кампус с уникален характер, който обогатява студентския живот с исторически наследствения му контекст.
  3. Rotterdam: С кампус в Ротердам, известен с модерния си дизайн и културното разнообразие, Inholland предоставя образователни възможности в този град с известен порт.
  4. Delft: В града Делфт, известен с технологичните си иновации и богатата история, Inholland предоставя възможности за обучение чрез своя кампус.
    Кампуси има още в: Alkmaar, Diemen
Образователен Подход:

Inholland University of Applied Sciences се отличава със своя фокус върху практическата подготовка на студентите. Програмите на университета са дизайнирани да предоставят конкретни умения и реален опит, които са от съществено значение за успешната им кариера.

Международна Среда:

Съчетавайки разнообразието на студенти и преподаватели от различни националности, Inholland създава международна образователна среда. Това осигурява студентите с глобална перспектива и възможност за обогатяване на техния учебен опит.

С Inholland University of Applied Sciences, българските студенти могат да изберат качествено образование в чужбина, в Нидерландия, в обстановка, която съчетава традиция, иновации и практическа подготовка.

Настаняване

Inholland University of Applied Sciences не предоставя настаняване за студентите. Въпреки това, университетът съдейства на студентите, предоставяйки информация и подкрепа при търсенето на подходящо жилище. Студентите могат да се консултират с отдела за студентски въпроси или отдела за международни отношения на университета, за да получат съвет и ресурси по отношение на настаняването.

Обикновено, университетите в Нидерландия съветват студентите да започнат търсенето си за жилище възможно най-скоро, тъй като жилищата в учебните градове могат да бъдат търсени и бързо да се запълнят.

Знаете ли, че...

Ние ще ви асистираме при кандидатстването за общежитие.
Свържете се с нас още днес с наш консултант и задайте своите въпроси. Свържи се с нас

Изисквания и документи

  • Академична справка
  • Сертификат по английски език
  • Диплома за средно образование
  • CV

В зависимост от специалността може да се изисква:
– мотивационно писмо;
– препоръка от преподавател;
– стаж / портфолио / интервю.

Стипендии

Стипендии и заеми

За повече информация, прочетете секцията "Стипендии и заеми" според държавата, в която желаете да учите, или се свържете с консултант на Cool Travel и задайте своите въпроси!

Такси

€2,314 за студенти от Европа

Програми

Ние ще ти помогнем да избереш най-подходящата за теб специалност

Cooltravel предлага напълно безплатен тест за професионална ориентация, разработен от професионален психолог. Посетете ни в един от нашите офиси или се свържете с нас, за да запазите час за индивидуална консултация.

НАПРАВИ ПЪРВАТА СТЪПКА

Изпрати ни запитване

Попълни тази форма и ние ще се свържем с теб
по имейл или телефон


Защо да изберете CoolTravel?

Мария - Edinburgh Napier University

Какво казват студентите за нас?

"Консултантите на Cool Travel винаги са били много услужливи и приятни. Често ходих до офиса им за помощ и съвети. Те ми помогнаха да премина през процеса на сложното и заплетено кандидатстване в чужбина, без тях нямаше да се справя."

— Мария, Edinburgh Napier University

Или се обади на наш консултант

Понеделник до Петък: 9:00 - 18:00

Scroll to Top