Изборът на специалност: ключов фактор за успешната учебна и професионална реализация

Изборът на специалност е може би най-важното нещо, за което е необходимо да помисли кандидат-студентът преди въобще да стартира процеса по кандидатстване в чуждестранни университети.

Изборът на правилната специалност гарантира на кандидата, че следващите няколко години ще са не просто престой в дадено висше учебно заведение, а началото на една успешна реализация след завършване на бакалавърска или магистърска степен.

Тестът за професионална ориентация: инструмент за определяне на силните страни и интересите

Тестът за професионална ориентация дава възможност на кандидат-студента да определи своите силни страни и да се насочи към специалност, която би била най-ефективна, полезна и интересна за кандидата.

Този тест може да бъде попълнен както в офис на Cool Travel, така и вкъщи. За тази услуга Cool Travel наема професионалисти в областта на психологията, които имат правото да дават експертно мнение.

Продължителността на теста е 5-10 минути, а резултатите са готови до 7 дни от попълването му. Те се коментират персонално от консултант в отдел „Образование в чужбина“ и кандидат-студента.

Персонална консултация за допълнително уточнение

Може да запазите час за персонална консултация в офис мрежата на Cool Travel или да ни изпратите запитване. Тестът за професионална ориентация е безплатен.

Той се провежда както при желание от страна на кандидат-студента, така и по предложение на консултанта по образование на Cool Travel при провеждането на персонална консултация.

Имаш въпроси?

Обади се на наш консултант
или ни посети на място

Понеделник до Петък: 9:00 - 18:00

Scroll to Top