Отзиви

Какво казват студенти за нас?

Виктория Маринова – LMU, Германия

Казвам се Виктория Маринова и много се радвам, че тази година започвам да уча фармация в университета Лудвиг-Максимилиян в Мюнхен.

Природните науки и връзките между тях отдавна ме вълнуват и се ориентирах към специалност, която съчетава точно тях.
Много съм благодарна на консултантите на Куул Травел, защото ме насочиха за толкова неща и винаги бяха насреща при всеки мой въпрос или несигурност. Запознах се с агенцията на едно от изложенията им в моето училище и се доверих на Стефан и Силвия, защото бях чувала, че са професионалисти с опит зад гърба си. Аз се убедих в това и да работим заедно беше удоволствие.
Без тях щеше да е много по-стресиращо и трудно да се спазят всички срокове и изисквания и е много хубаво, че те са наясно с всички тези неща. Освен всичко друго особено благодарна съм на Силвия, че ми даде съвети за писане на мотивационно писмо, което писах по повод кандидатсването ми за пълна стипендия от Немската служба по академичен обмен (DAAD) и я спечелих.
Щастлива съм, че заедно с най-готините и усмихнати консултанти преминах от „Искам да уча фармация в Германия“ в това да бъде моята реалност в най-желания от мен университет. Бъдещи кандидат-студенти, не се съмнявайте в себе си и не забравяйте, че всяко усилие си струва. Успех!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

За университета

Местоположение

какво казват студентите за нас

Разгледайте още отзиви

Scroll to Top