Отзиви

Какво казват студенти за нас?

Ния Добрева – Sapienza Università di Roma, Италия

След едно семейно пътуване до Рим, веднага разбрах, че мястото ми е там – следващата стъпка от академичния ми живот, насочен в посоката на Историята и Археологията. Веднага проучих за специалности от тази област и попаднах на бакалавърската програма Classics (изучаване на древна история, езици и археология) към Римски университет „La Sapienza“ – един от най-старите в Италия и Европа. Интереса към древното, митологиите и историята си е загнезден в мен от дете, а вече удвоил се в тийнейджърските ми години, ме накара да осъзная призванието си и да се осмеля да го последвам в чужбина, въпреки непопулярността и несигурностите на този път.
Тогава научих и за Cool Travel от приятели, останали очаровани от отношението на консултантите. Прочетох повече за агенцията и още от информацията на „Кои сме ние?“ стават ясни тяхната отдаденост, отговорност и топло приятелско отношение – качества, които не се срещат навсякъде!
С две ръце препоръчвам Cool Travel за тяхната неуморна и упорита работа, за професионализма, който се препокрива с приятелството (благодаря ти, Силви 🙂 )!
А за бъдещите студенти – скочете в дълбокото и действайте смело, доверете се на мечтите си и вижте какво ще стане, а Cool Travel винаги ще помогнат с останалото!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

За университета

Римският университет „La Sapienza“ – един от най-старите в Италия и Европа.

Местоположение

какво казват студентите за нас

Разгледайте още отзиви

Scroll to Top