Отзиви

Какво казват студенти за нас?

Ивелина Караатанасова – Leuphana University Lüneburg

Здравейте! Казвам се Ивелина Караатанасова и съм бивша възпитаничка на пловдивската Национална търговска гимназия.

Като настояща студентка в Leuphana University Lüneburg искам да изразя благодарност за изключителните насоки и подкрепа, които получих от екипа на Куул Травел, особено за тези на Татяна Стоименова – консултант, чийто експертен опит и отдаденост изиграха ключова роля за успешното ми кандидатстване в мечтания университет. Индивидуалният ѝ подход, безценните съвети и подкрепа гарантираха изграждането на увереността ми по време на процеса на кандидатстване.

Освен това Куул Травел създаде атмосфера на подкрепа и окуражаване. Това, което наистина ги отличава, е техният непоколебим стремеж да помагат на студентите да постигнат мечтите си. Те ми предоставиха изчерпателни напътствия във всеки аспект на кандидатстването – от избора на подходяща специалност и университет до цялостната документация и спазване на крайните срокове. Тяхното внимание към детайлите и готовност за допълнителни действия допринесоха за успеха на моето кандидатстване.

Трябва да изтъкна изчерпателното и подробно проучване, което направи процеса на вземане на решения значително по-лесен и информиран. Именно то ми позволи да придобия дълбока представа за това, което университетът може да ми предложи. Татяна Стоименова, която мога да нарека приятел, бе човекът, който беше до мен по време на целия процес на кандидатстване и не само. Тя ми оказа голяма помощ и с настаняването – процес, който може да бъде особено труден, когато се учи в друга държава. Проактивният ѝ подход в това отношение облекчи опасенията ми, а ден след като разбрах, че съм приета в желания от мен университет, получих одобрение и за настаняването ми, което беше сбъдната мечта.

От сърце препоръчвам Куул Травел на всеки амбициозен студент. Техните експертни познания, отдаденост и персонализирани насоки са безценно предимство по пътя към висшето образование.
Благодаря ви, Куул Травел, че сте цялостна и многостранна подкрепа по време на процеса на кандидатстване.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

За университета

Местоположение

какво казват студентите за нас

Разгледайте още отзиви

Scroll to Top