Искаш да научиш или усъвършенстваш чужд език? Какво по-добро място от това, в което този език се говори като роден? Cool Travel ти предлага да научиш английски, немски, френски, испански, италиански, китайски или арабски в Англия, Малта, Канада, Франция, Китай, Мароко, Германия, Мексико, а защо не и в Коста Рика или пък Еквадор?

ДЪРЖАВИ

Германия - Държави - MyEducation

Едно от нещата, които те вдъхновяват в езиковите училища, е енергията, създадена от стотици участници от всички части на света, събрани заедно под един покрив. Обмяната на идеи, нови приятелства и опит е безкрайна.

Прекрасно е да учиш език, а и е много важно в свят на глобализация. В същото време това помага да си обогатяваш общата култура, взаимодействайки си с култури от всички краища на света!

Запазете час за безплатна консултация

Няма значение дали си дете, тийнейджър или пълнолетен - ние имаме най-подходящата за теб езикова програма – варираща от различни основни и бизнес езикови курсове до летни лагери за деца - всички до една направени, за да срещнат специфичните нужди на клиента.

Кои документи ще са ти нужни?

За кого са подходящи езиковите програми?

Ти си тийнейджър или пълнолетен?

Ние имаме за теб подходяща програма, включваща езиково обучение и извънкласни занимания, като футбол, баскетбол, тенис, плуване, екскурзии.

Настаняването и храната също са осигурени.

Имаш въпроси?

Обади се на наш консултант
или ни посети на място

Понеделник до Петък: 9:00 - 18:00

Scroll to Top