За нас беше удоволствие да помогнем на Виолета Спасова да тръгне по пътя към мечтите си в Германия и по-точно: Univerity of Cologne. Виж как протече за нея кандидатстването със съдействието на нашия консултант Стефан Попов, Офис Стара Загора.

Визитка на студента:
Име: Виолета Спасова
Завършила: ТГ „Княз Симеон Търновски“, Стара Загора
Учи в: University of Cologne, Германия, Кьолн

1. Какво те накара да избереш Куул Травел и как оценяваш работата на нашите консултанти?

Продължението на моето образование винаги е било приоритет. Когато взех решението да уча в чужбина, се информирах за различни агенции, свързани със студентски програми. Една от тях беше  Cool Travel, която също ми беше препоръчана от мои близки приятели, които имаха вече успешни кандидатури в чужбина. Именно това ме накара да се доверя на агенцията, която беше мой лоялен посредник в избора и кандидатстването ми за чужбина.  

 2. Достатъчно ясно и изчерпателно ли беше проучването на университети, изготвено от нас за избраната от теб специалност? 

Един от най-важните въпроси според мен, на който трябва да си отговори всеки кандидат-студент, е в кои университети желае да кандидатства и какво специалност. Всеки ВУЗ в чужбина има своите изисквания, които трябва да бъдат спазени. Затова се доверих на  Cool Travel, които ми изготвиха изчерпателно проучване, като то беше съобразено с предварително зададени от мен параметри. Разполагайки с най-добрите варианти за мен, аз бях много по-сигурна във вземането на решение. 

4. С какво още смяташ, че сме ти били полезни? 

Следващо важно нещо е оформянето и изпращането на документите. При всички тези стъпки аз получавах съвети и подкрепа от  Cool Travel, които бяха на разположение във всеки един момент. Получих помощ и при кандидатстването за общежития.

5. Би ли препоръчал Куул Травел на приятел и защо?

Избрах да се доверя на екипа на Cool Travel и получих подкрепа при всяка стъпка от моето кандидатстване, затова бих препоръчала на всеки, който има желание да продължи образованието си в чужбина, да направи същото.

Ако и ти искаш да учиш в Германия, не пропускай да се свържеш с нас!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top