Визитка на студента:
Име: Веселин Обретенов
Завършил: ППМГ „Никола Обрешков“, Казанлък
Учи в: RWTH, Германия

„Избрах Куул Травел, тъй като сестра ми беше изключително доволна след като работи с тях при нейното кандидатставане в университет в Германия.

След като работих известно време с тях смело мога да твърдя, че техният метод на работа с кандидат-студенти е на доста високо ниво. Например останах много доволен от семинара за писане на мотивационно писмо, който те ми предложиха. Там получих необходимата помощ, докато изготвях моето собствено мотивационно писмо.

Освен това екипът на Куул Травъл свърши чудесна работа при проучването на университети, които предлагат моята специалност,а именно машиностроене. Това направи по-лесен избора ми на висше учебно заведение.

Особено много ми хареса факта, че екипът на Куул Травел ме държаха постоянно в течение по време на оформянето на моята кандидатура.

Мога да обобщя, че със сигурност ще препоръчам Куул Травел на познати и роднини, тъй като съм убеден, че ще останат доволни от тяхната работа както аз. Препоръчвам Куул Травел, заради доброто отношение, внимание, коректност и компетентност. „

Ако и ти искаш да учиш в Германия, не пропускай да се свържеш с нас!

Открий контактите ни тук.

Запази час за консултация на място или в офис.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top