Илиян Цветков е един от изключително успешните ни студенти, който се е захванал с нелека задача – да следва мечтата си и да учи право! Помогнахме му да направи първата крачка и той ти разказва за своя опит с процеса по кандидатстване с нас! 

Визитка на студента:
Име: Илиян Цветков
Завършил: АЕГ „Гео Милев“, Бургас
Учи в: Англия, University of Leicester

„Toва, което ме накара да избера Cool Travel беше отзивчивостта и професионалното отношение на целия екип още при първата ни среща.

След задълбоченото проучване на университети, съответстващо напълно на моите интереси и амбиции, получих и необходимите насоки и полезни съвети  за написване на мотивационното ми писмо, което всъщност изигра доста важна роля при приема ми. Неколкократната му редакция беше неизбежна, но със съдействието на консултантката ми, която беше винаги на разположение, всичко беше изпипано до последния детайл.

Не съм спирал да препоръчвам Cool Travel най-вече заради страхотния подход на координаторите към младите хора и фактът, че не спират да вярват в нас дори когато самите ние губим вяра в себе си. Без съмнение 24-часовият съпорт, който получавах, е нещото, от което всеки един зрелостник се нуждае, така че не губете и минута повече в колебаене за избор на агенция за вашето кандидатстване!“

Последвай стъпките на Илиян с консултант
Татяна Маринова, Куул Травел Бургас! 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top