Истории на успеха: елена маринова - MyEducation

Любима наша студентка от Бургас вече работи по постигане на мечтите си в Англия, в престижното учебно заведение Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance!

Прочети как успяхме да ѝ помогнем да стигне до там! 

Визитка на студента:
Име: Елена Маринова
Учила в: ППМГ, Бургас
Студентка в: Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance – Contemporary Dance

Изключително високо оценявам работата на моята консултантка – високо ниво на обслужване, професионално отношение и непрестанна помощ даже след края на периода на кандидатсване.

Абсолютно изчерпателно и многопластово бяха изложени опциите ми за кандидатстване. Татяна много детайлно разясни на мен и родителите ми кои варианти са подходящи и кои не. Виждах от нея доста задълбочено проучване за моята рядко срещана специалност.

Виждахме се достатъчно  много пъти, за да достигнем до перфекционизъм на мотивационното писмо и препоръките, което за мен беше много ключово. Даде ми както професионални съвети за изказа, така и приятелски съвети за това как да изразя себе си по по-подходящ начин.

Получих помощ за (подаване на документите за) заема на 100%. Освен това получих подкрепа за намиране на къща, което не беше включено в условията на договора ни, но Татяна е неуморна и пълна с енергия да помага на учениците!

Препоръчвам Cool Travel всеки ден на всеки, който се чуди какво да прави с живота си, защото Тити ме насочи правилно към бъдещето ми и видях с очите си как това стана и с по-голяма част от съучениците ми. ППМГ-Бургас е влюбено в Тити❤️

Ако и ти си от Бургас и искаш нашият консултант там, Татяна Маринова, да ти помогне с кандидатстването, потърси контактите ѝ тук

Истории на успеха: елена маринова - MyEducation

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top