Истории на успеха: деница тачева - myEducation

Кандидатстването за академичната 2020/2021 година бе динамично и нелеко – особено с усложнената епидемиологична ситуация по света и у нас.

С Деница Тачева обаче, то протече повече от гладко, благодарение на нашия COOL консултант Радина Младенова, Офис Велико Търново! 
Разказваме ти заедно за процеса, докато тя вече учи усилено във Франция!

Визитка:
Име: Деница Тачева
Завършила: ГПЧЕ „Йоан Екзарх“, Варна
Студентка бакалавър в: Université Sorbonne-Nouvelle

„По време на 5-годишното ми обучение в гимназията имах удоволствието всяка година да присъствам на изложенията на агенции, подпомагащи кандидатстването за образование в чужбина. По този начин се запознах с COOL TRAVEL и бях привлечена от историитe на младежите в списанията.

Срещите ми с консултанти на COOL TRAVEL бяха винаги ползотворни, винаги с полезна информация за специалността, която бях избрала, а професионалното отношение и отделенето внимание никога не липсваха.

Съветите, които ми бяха дадени за изготвяне на мотивационното писмо, проучването и селекцията на университети, бяха изключително полезни. Получих изчерпателна информация за специалността, програмата на обучение, нужните документи и целия път, който трябваше да измина по време на цялата кандидатура.

Cool Travel ми помогна не само за приема ми във Франция, но и за всякакъв вид студенстко финансиране, и стипендиите, предлагани от университета.

Съветът ми към бъдещите студенти, желаещи да кандидатстват във висше учебно заведение в чужбина, е да изготвят кандидатурата си с помощта на COOL TRAVEL. Консултантите ще ви напътстват във всяко отношение и ще помогнат вашата мечта да се превърне в реалност!“

Истории на успеха: деница тачева - myEducation

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top