facebook Skype
Български English

Срокове

Хубавите неща се случват бавно и навреме, ето защо ние ще Ви дадем най-важните срокове за успешно кандидатстване в Англия.

СРОКОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА БАКАЛАВЪРСКА ПРОГРАМА

Подготовката трябва да започне в края на 11 клас, като в края на май и началото на юни следва да се заемете с подготовката си по английски език за явяване на изпит TOEFL, IELTS, Cambridge Certificate. В края на юни, когато завършвате 11 клас, е добре да се направи окончателен избор на специалност и да се избере най-подходящият за Вас университет/и. В началото на септември започва подаването на документите чрез електронната система UCAS. 15 окромври е крайната дата за подаване на документи за университета в Оксфорд, Кембридж и курсовете по медицина, стоматология и ветеринарна медицина.

Крайната дата за подаване на документи от студенти от Европейския съюз е 15 януари, за да бъде гарантирано обявяване на решение от съответния университет. В края на месец май ще получите оферти от университетите, в които сте подали документи. 30 юни е крайният срок за извънредно приемане на молби в UCAS за незабавно разглеждане. В края на месец юли е моментът за изпращане на резултати от дипломата за средно образование, както и краен срок за предоставяне на сертификат по езика. През месец август получавате официално писмо за прием, срокове за настаняване, настаняване, записване в избрания университет. Между 15 и 25 септември са датите за пристигане в университетите и настаняването на студентите. Около тези дати започват и ориентационните седмици. 

След тези дати вече сте готови да започнете нов живот и Куул Травел ще съдейства за закупуването на самолетния билет до съответната държава в Обединеното Кралство.

СРОКОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА

Кандидатстването за магистърска програма в Обединеното Кралство е по-лесен процес в сравнение с кандидатстване за бакалавърска програма. Университетите имат различни изисквания, които са строго индивидуални за всеки един кандидат. За повече информация можете да се обърнете към своя консултант по образованието в Куул Травел.


ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2018, Всички права запазени. Срокове
Политика за защита на личните данни