facebook Skype
Български English

За нас

Cool Travel е агенция, която е специализирана в организирането на програми за културен обмен. Една от най-известните и тази, с която компанията стартира своята дейност, е Work and Travel USA, по която всяка година заминават над 7 000 български студенти. След създаването си през 2008 г, Cool Travel се превърна в най-бързо развиващата се агенция в сферата на младежките програми. На базата на постигнатите резултати, през 2011 г. компанията стартира своя най-мащабен и амбициозен проект, наречен „Моето образование в чужбина”. 

За годините, в които е на пазара, Cool Travel се налага като доверен и сигурен партньор с доказан професионализъм и приятелско отношение. Компанията залага на непрекъснатото въвеждане на нови методи за обучение и подготовка на своите служители, както и на индивидуален и компетентен подход при обслужването на клиентите. Това доказва иновативното ни мислене, което е в основата на всички успехи.

Всяка година агенция Cool Travel помага на хиляди млади хора в търсенето на правилния път, обхващайки широк възрастов диапазон. Ние вярваме, че клиентите не само трупат опит в чужбина, но също им се предоставя възможността за запознанство с различни култури и обичаи.

Разнообразните проекти, които агенцията развива, позволяват работата да бъде с хора, които се стремят към усъвършенстване, които гледат отвъд средните възможности и са жадни за нови изживявания и опознаване на света.
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени. За нас
Политика за защита на личните данни