Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Тест за професионална ориентация
Изборът на специалност е може би най-важното нещо, за което е необходимо да помисли кандидат-студентът преди въобще да стартира процеса по кандидатстване в чуждестранни университети. Изборът на правилната специалност гарантира на кандидата, че следващите няколко години ще са не просто престой в дадено висше учебно заведение, а началото на една успешна реализация след завършване на бакалавърска или магистърска степен. Тестът за професионална ориентация дава възможност на кандидат-студента да определи своите силни страни, да се насочи към специалност, която би била най-ефективна, полезна и интересна за кандидата. 

Тестът за професионална ориентация може да бъде попълнен както в офис на Cool Travel, така и вкъщи. За тази услуга Cool Travel наема професионалисти в областта на психологията, които имат правото да дават експертно мнение. Продължителността на теста е 5-10 минути, а резултатите са готови до 7 дни от попълването му. Те се коментират персонално от консултант в отдел "Образование в чужбина" и кандидат-студента. 

Тестът за професионална ориентация е безплатен. Той се провежда както при желание от страна на кандидат-студента, така и по предложение на консултанта по образование на Cool Travel при провеждането на персонална консултация. 

Може да запазите час за персонална консултация в офис мрежата на Cool Travel или да заявите такава на имейл: edu@cooltravel.bg!


София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни