Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Семинар за писане на Мотивационно писмо
Необходимите документи за кандидатстване в чуждестранни университети са добре познати на аудиторията. Те са еднотипни за повечето държави, но някои от тях имат свои собствени стандарти и допълнителни изисквания за прием на бъдещите студенти. Един от най-важните моменти в процеса на кандидатстване е писането на мотивационно писмо. При правилната настройка и подготовка това може да е дори приятен процес, даващ възможност на кандидат-студента да изрази в писмен вид своята персонална мотивация, да покаже силните си страни и да докаже на комисията по прием, че именно той заслужава място в конкретния университет.

Както вече споменахме, различните държави имат свои собствени изисквания за писане на мотивационно писмо. От мястото на кандидатстване зависи и степента на ролята, която играе то при приема на всеки един кандидат-студент. Типичен пример за държава, в чиито университети мотивационното писмо е изключително важна част от приема, е Великобритания. В Обединеното кралство се залага на личната гледна точка и персоналната мотивация на всеки един кандидат. В изискванията за прием мотивационното писмо е неразделна част от кандидатурата.

Cool Travel прави както групови семинари, така и персонална подготовка за писане на мотивационно писмо. В тях излагаме актуална информация относно изискванията за съдържанието на мотивационно писмо в конкретната държава. След неготово написване от страна на кандидата, екипът ни от опитни консултанти и редактори го проверява и дава насоки за завършването му. 

Асистирането при написване на мотивационно писмо е безплатно за клиенти на Cool Travel! 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни