facebook Skype
Български English

МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА!Доброто образование винаги е било предпоставка за по-висок стандарт на живот и стимул за непрекъснато личностно развитие. В днешно време обучението във висше учебно заведение е естествено продължение след завършването на училище. Подготвяйки се за образованието в чужбина и процеса на кандидатстване, всеки бъдещ студент и неговите родители трябва да направят два изключително важни избора: на възможно най-подходящата специалност предвид качествата, уменията и интересните на кандидатстващия, както и на възможно най-престижната образователна институция, която да я предлага. Блестящата академична подготовка, световно признатата диплома и международният опит са основните причини много български кандидат-студенти да предпочетат образованието в чужбина. 
 
Но това не е всичко, което те получават. Усъвършенстването на поне един чужд език до свободно владеене е изключително ценно. Животът, образованието в чужбина и справянето с различни ситуации правят студентите много самостоятелни, адаптивни и широко скроени. Новите запознанства, възможностите за пътуване, културният обмен – това са само част от плюсовете за продължаване на образованието в чужбина. 
 
Може би една от най-важните причини да предпочетеш образованието в чужбина си остава възможността за по-добра реализация и кариерно развитие. Дипломата на всички, решили да изберат образованието в чужбина, е световно призната и високо ценена. Търсенето на образовани специалисти в България пък е гаранция, че може да продължиш да растеш професионално и у нас.
 
Ние в Cool Travel сме били на твое място и приемаме отговорностите си лично! Когато кандидатстваш, ние тръпнем в очакване на резултатите също като теб; когато те приемат, се радваме заедно! Ще бъдем до теб и твоите родители от теста за професионална ориентация до кандидатстването за общежитие. Затова ТВОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ Е МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА! А МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ е нашата МИСИЯ!
 

КОИ СМЕ НИЕ?

 
Образование в чужбина 1Cool Travel е агенция за младежки и студентски програми, която ще бъде и ваш лоялен партньор в избора и кандидатстването за вашето образование в чужбина. От създаването си до днес ние ежедневно сбъдваме мечтите на безброй млади хора, които знаят какво искат и очакват от нас да им помогнем да го постигнат. Търсят доверен партньор и намират такъв в наше лице! Когато става въпрос за образование в чужбина, езиков курс, Work and Travel USA или Internship/Trainee USA, ние сме сигурният избор! Работата за нас е удоволствие! Ние сме професионалисти и перфекционисти. Екипът ни предлага обслужване на високо ниво. Една от причините да сме толкова отдадени на вашето образование в чужбина, че всеки един от консултантите ни е бил и от другата страна на бюрото - участвал е в една или няколко програми за културен обмен, знае какво е очаквал като клиент и как да го постигне за теб. Ние се развиваме постоянно и целим да предложим най-добрите услуги за вашето образование в чужбина. Всичко това на достъпна цена и при прозрачни условия!
 

УСЛУГАТА „АСИСТИРАНЕ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ В ЧУЖБИНА”

 
Нашият отдел „Образование в чужбина” вложи много време, усилия и страст за разработване на услугата „Асистиране при кандидатстване в чужбина“. През последните 5 години утвърдихме позициите си като една от най-добрите агенции в България в тази сфера на дейност. Създадохме множество стабилни партньорски взаимоотношения с едни от най-престижните университети и езикови училища в света. Помогнахме на много кандидат-студенти – част от тях вече завършиха, други продължават или тепърва ще започнат своето образование в чужбина по избраната от тях бакалавърска или магистърска програма. Помогнахме за щастливата развръзка при не една заплетена ситуация, защото процесът по кандидатстването не е лек. И бяхме удовлетворени и щастливи заедно с нашите клиенти и тяхното образование в чужбина! Нашата цел е твоят успех!
 

СТЪПКИ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

 
Подготовката за кандидатстване за образование в чужбина не е бърз и лесен процес. Стъпките за успешен прием са много, но първата е дело на кандидата и е съвкупност от подходяща и конкурентна диплома, стабилна подготовка по чужд език и участие в извънкласни дейности, които винаги са плюс. После идва сложната част - изборът на специалност за вашето бъдещо образование в чужбина, като за това се изисква съобразяване на положените основи със светлите планове за бъдещето. Нормално е в даден момент всеки да се колебае кое е най-правилното решение за неговото израстване като човек и професионалист и съответно за неговия път в образованието в чужбина. За тези случаи Cool Travel разработи тест за професионална ориентация, който е БЕЗПЛАТЕН и изключително полезен. С него бързо и лесно се установява в кои области е подходящо да се развива кандидатът и кои са препоръчителните специалности за неговото образование в чужбина.
 
Следва да се намерят и точните университети за образование в чужбина. Откриването им се повлиява от няколко фактора:
 
Образование в чужбина 2          - език на обучение – важно е да се съобрази желанието за образование в чужбина с възможностите, които се предлагат в избраната страна на дадения език. В някои области, като например икономика, е възможно обучение на английски език и в страни, където той не е официален – Германия, Холандия, Дания. Ако си решил да избереш образование в чужбина, по-конкретно медицина в Германия, но не владееш немски език, ще трябва да промениш критериите си за кандидатстване.

          - изисквания на университета – всеки университет има различни изисквания за прием на студенти. Те не винаги се свеждат само до общ успех от дипломата и резултати от сертификата по език! Възможно е към процеса на кандидатстване за вашето образование в чужбина да има допълнителни изисквания за стаж, за определен хорариум или успех по конкретни предмети, за минимален резултат на всеки компонент от сертификата по език и други.

          - срок за кандидатстване и изпращане на необходимите документи за вашето образование в чужбина – възможно е избраната специалност да има различни от общоприетите срокове за кандидатстване в съответната държава, да предлага прием само за летен или само за зимен семестър.
 
Списъкът с фактори при избора на образование в чужбина е дълъг! А ние сме тук, за да се погрижим за цялостната проверка на всички изисквания. И най-важното - ние не ограничаваме клиентите си с кандидатстване само в определени партньорски университети. Напротив – целим да открием и предложим най-подходящите и престижни варианти и оставяме избора за твоето образование в чужбина на теб!
 
За твое улеснение създадохме и най-добрата търсачка за университети, които ти предлагат образование в чужбина!
 
А за да сме максимално достъпни, нашите консултациите за вашето бъдещо образование в чужбина са напълно БЕЗПЛАТНИ!
 
Изключително важна част за успешната кандидатура за образование в чужбина е мотивационното писмо. Задължително е при подаване на документи в университет във Великобритания и много често именно то е причината един кандидат да бъде предпочетен пред друг. Писането на подобен текст е продължителен процес, свързан със сериозно обмисляне. За да улесним клиентите си в кандидатстването ви за вашето образование в чужбина, ние от Cool Travel предлагаме БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР ЗА ПИСАНЕ НА МОТИВАЦИОННО ПИСМО! А след като създадеш своя текст, ние ще го проверим, ще те посъветваме какво да бъде пренаписано, допълнено или премахнато; ще редактираме неточностите, граматическите грешки; ще го оформим във вида, в който се очаква да бъде изпратено.
 
За твое улеснение, преди кандидатстването за образование в чужбина, ние даваме насоки и за най-подходящия сертификат за владеене на чужд език и правим БЕЗПЛАТНА регистрация за явяване на съответния изпит.
 
Образование в чужбина 3За разлика от системата в България, в повечето университети в чужбина НЕ се полагат приемни изпити. Изключение прави образованието в чужбина в специалности в сферата на изкуството и някои инженерни науки. За тях, както и за архитектура и дизайн, се изисква и подготовка на портфолио, а ние ще ти дадем напътствия какво да включва то и как да бъде успешно представено. За успешен прием и старт на твоето образование в чужбина по специалности в сферата на медицината пък в повечето държави се полага специален тест - в някои случаи е задължителен, в други е препоръчителен.
 
Знаейки срока за кандидатстване в избраните от кандидата университети, ние събираме, оформяме и изпращаме кандидатурите, съобразявайки се с всички изисквания. Поддържаме постоянна връзка с университетите до успешното стартиране на образованието в чужбина за всички наши клиенти.
 
Въпросите за осигуряване на парични средства за вашето образование в чужбина никога НЕ СА ТАБУ в нашите офиси! Към пакета услуги се включва и кандидатстване за стипендии и финансиране, за да може образованието в чужбина да стане още по-достъпно за повече кандидат-студенти.
 
Грижим се и за настаняването – подаваме кандидатури за общежития според изискванията на конкретната институция.
 
Съдействаме за закупуването на самолетни билети на преференциални цени.
 
И преди заминаването на нашите клиенти, се сбогуваме с куп съвети за предстоящото образование в чужбина. Дори когато си вече на избраното място за твоето образование в чужбина, ние не преустановяваме контакт и се опитваме да сме максимално полезни, макар от разстояние.
 
Избирайки да се довериш на екипа на Cool Travel, ти получаваш безценна помощ и подкрепа във ВСЯКА СТЪПКА от процеса на твоето кандидатстване за образование в чужбина!


 

                                                                                                                                                                                
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени. МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА!
Политика за защита на личните данни