Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА!


Доброто образование винаги е било предпоставка за по-висок стандарт на живот и стимул за непрекъснато личностно развитие. В днешно време обучението във висше учебно заведение е естествено продължение след завършването на училище. Подготвяйки се за образованието в чужбина и процеса на кандидатстване, всеки бъдещ студент и неговите родители трябва да направят два изключително важни избора: на възможно най-подходящата специалност предвид качествата, уменията и интересните на кандидатстващия, както и на възможно най-престижната образователна институция, която да я предлага. Блестящата академична подготовка, световно признатата диплома и международният опит са основните причини много български кандидат-студенти да предпочетат образованието в чужбина. 
 
Но това не е всичко, което те получават. Усъвършенстването на поне един чужд език до свободно владеене е изключително ценно. Животът, образованието в чужбина и справянето с различни ситуации правят студентите много самостоятелни, адаптивни и широко скроени. Новите запознанства, възможностите за пътуване, културният обмен – това са само част от плюсовете за продължаване на образованието в чужбина. 
 
Може би една от най-важните причини да предпочетеш образованието в чужбина си остава възможността за по-добра реализация и кариерно развитие. Дипломата на всички, решили да изберат образованието в чужбина, е световно призната и високо ценена. Търсенето на образовани специалисти в България пък е гаранция, че може да продължиш да растеш професионално и у нас.
 
Ние в Cool Travel сме били на твое място и приемаме отговорностите си лично! Когато кандидатстваш, ние тръпнем в очакване на резултатите също като теб; когато те приемат, се радваме заедно! Ще бъдем до теб и твоите родители от теста за професионална ориентация до кандидатстването за общежитие. Затова ТВОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ Е МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА! А МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ е нашата МИСИЯ!
 

КОИ СМЕ НИЕ?

 
Образование в чужбина 1Cool Travel е агенция за младежки и студентски програми, която ще бъде и ваш лоялен партньор в избора и кандидатстването за вашето образование в чужбина. От създаването си до днес ние ежедневно сбъдваме мечтите на безброй млади хора, които знаят какво искат и очакват от нас да им помогнем да го постигнат. Търсят доверен партньор и намират такъв в наше лице! Когато става въпрос за образование в чужбина, езиков курс, Work and Travel USA или Internship/Trainee USA, ние сме сигурният избор! Работата за нас е удоволствие! Ние сме професионалисти и перфекционисти. Екипът ни предлага обслужване на високо ниво. Една от причините да сме толкова отдадени на вашето образование в чужбина, че всеки един от консултантите ни е бил и от другата страна на бюрото - участвал е в една или няколко програми за културен обмен, знае какво е очаквал като клиент и как да го постигне за теб. Ние се развиваме постоянно и целим да предложим най-добрите услуги за вашето образование в чужбина. Всичко това на достъпна цена и при прозрачни условия!
 

УСЛУГАТА „АСИСТИРАНЕ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ В ЧУЖБИНА”

 
Нашият отдел „Образование в чужбина” вложи много време, усилия и страст за разработване на услугата „Асистиране при кандидатстване в чужбина“. През последните 5 години утвърдихме позициите си като една от най-добрите агенции в България в тази сфера на дейност. Създадохме множество стабилни партньорски взаимоотношения с едни от най-престижните университети и езикови училища в света. Помогнахме на много кандидат-студенти – част от тях вече завършиха, други продължават или тепърва ще започнат своето образование в чужбина по избраната от тях бакалавърска или магистърска програма. Помогнахме за щастливата развръзка при не една заплетена ситуация, защото процесът по кандидатстването не е лек. И бяхме удовлетворени и щастливи заедно с нашите клиенти и тяхното образование в чужбина! Нашата цел е твоят успех!
 

СТЪПКИ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

 
Подготовката за кандидатстване за образование в чужбина не е бърз и лесен процес. Стъпките за успешен прием са много, но първата е дело на кандидата и е съвкупност от подходяща и конкурентна диплома, стабилна подготовка по чужд език и участие в извънкласни дейности, които винаги са плюс. После идва сложната част - изборът на специалност за вашето бъдещо образование в чужбина, като за това се изисква съобразяване на положените основи със светлите планове за бъдещето. Нормално е в даден момент всеки да се колебае кое е най-правилното решение за неговото израстване като човек и професионалист и съответно за неговия път в образованието в чужбина. За тези случаи Cool Travel разработи тест за професионална ориентация, който е БЕЗПЛАТЕН и изключително полезен. С него бързо и лесно се установява в кои области е подходящо да се развива кандидатът и кои са препоръчителните специалности за неговото образование в чужбина.
 
Следва да се намерят и точните университети за образование в чужбина. Откриването им се повлиява от няколко фактора:
 
Образование в чужбина 2          - език на обучение – важно е да се съобрази желанието за образование в чужбина с възможностите, които се предлагат в избраната страна на дадения език. В някои области, като например икономика, е възможно обучение на английски език и в страни, където той не е официален – Германия, Нидерландия, Дания. Ако си решил да избереш образование в чужбина, по-конкретно медицина в Германия, но не владееш немски език, ще трябва да промениш критериите си за кандидатстване.

          - изисквания на университета – всеки университет има различни изисквания за прием на студенти. Те не винаги се свеждат само до общ успех от дипломата и резултати от сертификата по език! Възможно е към процеса на кандидатстване за вашето образование в чужбина да има допълнителни изисквания за стаж, за определен хорариум или успех по конкретни предмети, за минимален резултат на всеки компонент от сертификата по език и други.

          - срок за кандидатстване и изпращане на необходимите документи за вашето образование в чужбина – възможно е избраната специалност да има различни от общоприетите срокове за кандидатстване в съответната държава, да предлага прием само за летен или само за зимен семестър.
 
Списъкът с фактори при избора на образование в чужбина е дълъг! А ние сме тук, за да се погрижим за цялостната проверка на всички изисквания. И най-важното - ние не ограничаваме клиентите си с кандидатстване само в определени партньорски университети. Напротив – целим да открием и предложим най-подходящите и престижни варианти и оставяме избора за твоето образование в чужбина на теб!
 
За твое улеснение създадохме и най-добрата търсачка за университети, които ти предлагат образование в чужбина!
 
А за да сме максимално достъпни, нашите консултациите за вашето бъдещо образование в чужбина са напълно БЕЗПЛАТНИ!
 
Изключително важна част за успешната кандидатура за образование в чужбина е мотивационното писмо. Задължително е при подаване на документи в университет във Великобритания и много често именно то е причината един кандидат да бъде предпочетен пред друг. Писането на подобен текст е продължителен процес, свързан със сериозно обмисляне. За да улесним клиентите си в кандидатстването ви за вашето образование в чужбина, ние от Cool Travel предлагаме БЕЗПЛАТЕН СЕМИНАР ЗА ПИСАНЕ НА МОТИВАЦИОННО ПИСМО! А след като създадеш своя текст, ние ще го проверим, ще те посъветваме какво да бъде пренаписано, допълнено или премахнато; ще редактираме неточностите, граматическите грешки; ще го оформим във вида, в който се очаква да бъде изпратено.
 
За твое улеснение, преди кандидатстването за образование в чужбина, ние даваме насоки и за най-подходящия сертификат за владеене на чужд език и правим БЕЗПЛАТНА регистрация за явяване на съответния изпит.
 
Образование в чужбина 3За разлика от системата в България, в повечето университети в чужбина НЕ се полагат приемни изпити. Изключение прави образованието в чужбина в специалности в сферата на изкуството и някои инженерни науки. За тях, както и за архитектура и дизайн, се изисква и подготовка на портфолио, а ние ще ти дадем напътствия какво да включва то и как да бъде успешно представено. За успешен прием и старт на твоето образование в чужбина по специалности в сферата на медицината пък в повечето държави се полага специален тест - в някои случаи е задължителен, в други е препоръчителен.
 
Знаейки срока за кандидатстване в избраните от кандидата университети, ние събираме, оформяме и изпращаме кандидатурите, съобразявайки се с всички изисквания. Поддържаме постоянна връзка с университетите до успешното стартиране на образованието в чужбина за всички наши клиенти.
 
Въпросите за осигуряване на парични средства за вашето образование в чужбина никога НЕ СА ТАБУ в нашите офиси! Към пакета услуги се включва и кандидатстване за стипендии и финансиране, за да може образованието в чужбина да стане още по-достъпно за повече кандидат-студенти.
 
Грижим се и за настаняването – подаваме кандидатури за общежития според изискванията на конкретната институция.
 
Съдействаме за закупуването на самолетни билети на преференциални цени.
 
И преди заминаването на нашите клиенти, се сбогуваме с куп съвети за предстоящото образование в чужбина. Дори когато си вече на избраното място за твоето образование в чужбина, ние не преустановяваме контакт и се опитваме да сме максимално полезни, макар от разстояние.
 
Избирайки да се довериш на екипа на Cool Travel, ти получаваш безценна помощ и подкрепа във ВСЯКА СТЪПКА от процеса на твоето кандидатстване за образование в чужбина!


 

                                                                                                                                                                                София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни