Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Кои сме ние?

Cool Travel е агенция, която е специализирана в организирането на програми за културен обмен. Една от най-известните и тази, с която компанията стартира своята дейност, е Work and Travel USA, по която всяка година заминават над 7 000 български студенти. След създаването си през 2008 г, Cool Travel се превърна в най-бързо развиващата се агенция в сферата на младежките програми. На базата на постигнатите резултати, през 2011 г. компанията стартира своя най-мащабен и амбициозен проект, наречен „Моето образование в чужбина”. 

За годините, в които е на пазара, Cool Travel се налага като доверен и сигурен партньор с доказан професионализъм и приятелско отношение. Компанията залага на непрекъснатото въвеждане на нови методи за обучение и подготовка на своите служители, както и на индивидуален и компетентен подход при обслужването на клиентите. Това доказва иновативното ни мислене, което е в основата на всички успехи.

Всяка година агенция Cool Travel помага на хиляди млади хора в търсенето на правилния път, обхващайки широк възрастов диапазон. Ние вярваме, че клиентите не само трупат опит в чужбина, но също им се предоставя възможността за запознанство с различни култури и обичаи.

Разнообразните проекти, които агенцията развива, позволяват работата да бъде с хора, които се стремят към усъвършенстване, които гледат отвъд средните възможности и са жадни за нови изживявания и опознаване на света.


„МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА“ 

Отдел „Висше образование” към агенция Cool Travel влага много време, усилия и страст, за да разработва и усъвършенства проекта „Моето образование в чужбина“. През последните 5 години компанията утвърждава позициите си като една от най-проспериращите в сферата на младежките образователни програми. Създаде множество стабилни партньорски взаимоотношения с едни от най-престижните университети и езикови училища в Европа. Но най-големият ни успех през всичките тези години е, че помогнахме на много упорити млади хора да последват мечтите си и да повярват в своите възможности – част от тях вече завършиха, а други продължават своето обучение. Служителите на Cool Travel помогнаха за щастливата развръзка на не една заплетена ситуация или казус, защото изборът на академично образование е важен процес, чийто резултат е определящ за по-нататъшното развитие на кандидат-студента. За Cool Travel успехът на всеки наш клиент е повод да бъдем щастливи и удовлетворени от постигнатите резултати. Защото ТВОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ Е МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ! А МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ е нашата МИСИЯ!

 
София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни