Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Кандидатстване за общежитие
Всеки студент има право да подаде документи за общежитие, но не във всички държави се дава гаранция, че всеки ще бъде класиран.

Всъщност студентите винаги са повече от местата за настаняване. В някои държави и университети се дава гаранция за настаняване на всички желаещи първокурсници. А в други държави борбата за стая в държавно общежитие е толкова голяма, че да бъдеш настанен е като печалба от лотарията и отнема месеци.

В някои държави пък общежитията са с по-високи наеми от частните квартири и плюсовете да ги изберете са близостта до университета, животът сред колеги и това, че се намирате в кампуса, където всичко е пригодено за студенти и е събрано на едно място - библиотеки, заведения, фитнес центрове, спортни зали и други.

Колкото и странно да звучи, на някои места и в определени пикови моменти на годината е трудно да намерите и квартира. Затова препоръчваме ранно стартиране на процедурите по кандидатстване и ранно подсигуряване на място за настаняване.

За повече информация, прочетете секцията "Настаняване" според държавата, в която сте решили да кандидатствате, или се свържете с консултант на Cool Travel и задайте своите въпроси!

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни