facebook Skype
Български English

Мнения

Силвия - Fontys University of Applied Sciences 2016-11-07 14:05:20
Силвия - Fontys University of Applied Sciences
Силвия Петкова избра да продължи своето образование в Холандия. Тя ще ни разкаже за живота в страната на лалетата, както и защо избра да учи в Холандия. Според нея възможностите пред всички млади хора решили да учат в тази страна са изключително много и е въпрос на мотивация, желание и много работа за да ги използваш. Желаем й успех!
Ралица - Brussels School of International Studies, Белгия 2016-03-16 16:38:44
Ралица - Brussels School of International Studies, Белгия
Ралица е новоприет студент по право в Brussels University, Белгия. Сериозна стъпка в сърцето на Европа. Тя обаче е амбициозна и не смята да спира до тук, напротив - това е само началото! Тя беше така любезна да отговори на нашите въпроси, за което й благодарим! Успех!
Иван - Goethe Universitat - Frankfurt, Германия 2016-03-16 15:59:34
Иван - Goethe Universitat - Frankfurt, Германия
Иван изучава престижната специалност медицина в Германия. Не по-малко престижен е и избора му на университет, а именно Goethe Universitat - Frankfurt. Нека му пожелаем успех, а и да му благодарим за отделеното време за да отговори на някои от нашите въпроси. Благодарим!
Мая - Anglia Ruskin University, Англия 2016-03-16 15:45:10
Мая - Anglia Ruskin University, Англия
Мая е студент по филмово изкуство във Великобритания. Тя избра Anglia Ruskin University и с радост се съгласи да ни сподели своята изключително интересна кандидат-студентска кампания. Благодарим ти, Мая!
Кристина - Fachhochschule Stralsund – University of applied sciences, Германия 2016-03-15 16:58:48
Кристина - Fachhochschule Stralsund – University of applied sciences, Германия
Имаме удоволствието да Ви представим Кристина. Тя е студентка в Fachhochschule Stralsund в Германия и сме много щастливи от факта, че отдели време да отговори на някои от нашите въпроси. Благодарим!
Габриела - Freie Universität Berlin, Германия 2014-04-02 10:49:26
Габриела - Freie Universität Berlin, Германия
Габриела беше приета във всички университети в Германия, в които кандидатстваше, но предпочете Freie Universität Berlin. Доволна е от избора си и се справя успешно със самостоятелния живот в чужбина.
Ивет - DHBW Mannheim, Германия 2014-02-03 13:41:04
Ивет - DHBW Mannheim, Германия
Ивет избра бакалавърска програма по International Business в DHBW Mannheim. Това ѝ предоставя възможност да получи дипломи от 2 европейски университета и паралелно с обучението да стажува по специалността.
Стели - Wageningen University and Research Centre, Холандия 2013-05-13 11:03:27
Стели - Wageningen University and Research Centre, Холандия
Стели учи в един от най-добрите университети в Холандия, а именно този във Вагенинген. Тя реши да сподели пред нас какъв е животът в страната на лалетата и какво означава да учиш в тази иначе изключително пъстра държава. Приятно четене!
Влади - WWU Münster, Германия 2013-05-13 10:56:58
Влади - WWU Münster, Германия
Влади е един от 8 600-те студенти, решили да продължат образованието си в Германия. Той е в един от най-уважаваните университети, а именно този в Мюнстер. Реши да сподели с нас какво значи да учиш и живееш в страната с една от най-развитите икономики в света.


ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2017, Всички права запазени. Мнения


Намерете ни: facebook Skype