Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Момчил - University of Birmingham, Великобритания
Име: Момчил

Университет: 
University of Birmingham

Държава: Великобритания


В началото на последната ми учебна година бях изправен пред едно от най-големите предизвикателства за човек на моите години, а именно това беше кандидатстването след 12. клас. Да си призная, наистина не знаех как протича цялата операция (що е то кандидат-студентството), още по-малко откъде да започна.
 
Беше ми доста трудно да избера специалността, с която искам да се занимавам във висшето ми образование, но в крайна сметка избрах да бъде история на изкуството, тъй като винаги много съм ценял и уважавал културното наследство, а и нямаше нещо друго освен това, което да ме кара да изгарям от желание да уча. 
 
От родителите си разбрах за Cool Travel – казаха ми, че тази фирма би могла да ми помогне с целия този стрес при кандидатстване след завършване на средното ми образование. Посъветваха ме да проверим за какво става въпрос и един ден с тях отидохме до офиса на фирмата. Там се запознах с Димитър Генов. Първото ми впечатление беше много позитивно. От 30-минутен разговор с него си личеше, че това е човек, който много държи на личното отношение и адекватно свършената работа, две неща, на които и аз много държах. Всъщност Cool Travel не беше единственият ни избор за фирма, но веднага след първото ми запознаване с Митко знаех, че това е моят човек. 

Още на следващата седмица започнах работа с него по подготовката за моето кандидатстване. От самото начало ми каза всичко, което трябваше да подготвя (мотивационно писмо, препоръки, академична справка и т.н.). В целия период на работа ми с Митко още повече разбирах колко много този човек държи на организация, коректност и прецизност. Благодарение на него успях в края на учебната година спокойно да се подготвя за външното ми оценяване и полагането на изпит за езиков сертификат. Не беше лесно, но поне знаех, че целият процес по кандидатстване е поверен в сигурни ръце и наистина не се притеснявах толкова много. Сега, след като ме приеха в University of Birmingham (един от главните ми избори) със специалност история на изкуството, съвсем спокойно мога да кажа, че Димитър Генов, както и цялата фирма Cool Travel, проявяват едно изключително сериозно отношение и голяма компетентност. Ценя тяхната помощ твърде много и напълно откровенно бих ги препоръчал.


 София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни