facebook Skype
Български English

Момчил - University of Birmingham, Великобритания

Име: Момчил

Университет: 
University of Birmingham

Държава: Великобритания


В началото на последната ми учебна година бях изправен пред едно от най-големите предизвикателства за човек на моите години, а именно това беше кандидатстването след 12. клас. Да си призная, наистина не знаех как протича цялата операция (що е то кандидат-студентството), още по-малко откъде да започна.
 
Беше ми доста трудно да избера специалността, с която искам да се занимавам във висшето ми образование, но в крайна сметка избрах да бъде история на изкуството, тъй като винаги много съм ценял и уважавал културното наследство, а и нямаше нещо друго освен това, което да ме кара да изгарям от желание да уча. 
 
От родителите си разбрах за Cool Travel – казаха ми, че тази фирма би могла да ми помогне с целия този стрес при кандидатстване след завършване на средното ми образование. Посъветваха ме да проверим за какво става въпрос и един ден с тях отидохме до офиса на фирмата. Там се запознах с Димитър Генов. Първото ми впечатление беше много позитивно. От 30-минутен разговор с него си личеше, че това е човек, който много държи на личното отношение и адекватно свършената работа, две неща, на които и аз много държах. Всъщност Cool Travel не беше единственият ни избор за фирма, но веднага след първото ми запознаване с Митко знаех, че това е моят човек. 

Още на следващата седмица започнах работа с него по подготовката за моето кандидатстване. От самото начало ми каза всичко, което трябваше да подготвя (мотивационно писмо, препоръки, академична справка и т.н.). В целия период на работа ми с Митко още повече разбирах колко много този човек държи на организация, коректност и прецизност. Благодарение на него успях в края на учебната година спокойно да се подготвя за външното ми оценяване и полагането на изпит за езиков сертификат. Не беше лесно, но поне знаех, че целият процес по кандидатстване е поверен в сигурни ръце и наистина не се притеснявах толкова много. Сега, след като ме приеха в University of Birmingham (един от главните ми избори) със специалност история на изкуството, съвсем спокойно мога да кажа, че Димитър Генов, както и цялата фирма Cool Travel, проявяват едно изключително сериозно отношение и голяма компетентност. Ценя тяхната помощ твърде много и напълно откровенно бих ги препоръчал.


 

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени. Момчил - University of Birmingham, Великобритания
Политика за защита на личните данни