Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Мария - Edinburgh Napier University, Шотландия
Име: Мария

Университет: 
Edinburgh Napier University

Държава: Шотландия


Щастлива съм, че сбъднах мечтата си и съм приетата да уча в чужбина. Тази сбъдната мечта дължа на Cool Travel. Без тях нямаше да си стягам багажа за Шотландия. 
 
Избрах да работя с Cool Travel, защото видях, че безпроблемно с тяхна помощ брат ми замина на бригада в Щатите. Аз ще уча криминология в Шотландия - избрах това място, защото съм убедена, че там ще получа образование на високо ниво. Тази страна инвестира в моето бъдеще, като покрива семестриалните ми такси. 
 
Консултантите на Cool Travel винаги са били много услужливи и приятни. Често ходих до офиса им за помощ и съвети. Те ми помогнаха да премина през процеса на сложното и заплетено кандидатстване в чужбина, без тях нямаше да се справя. Това беше изпитание, изпълнено с много емоции - и положителни, и отрицателни. Заедно се радвахме на малките победи, които постигахме, и заедно се тревожихме за препятствията. Имало е моменти, в които не съм могла да спя от притеснение относно това, което ми предстои, а когато после се обадя на консултантите, те винаги ме уверяваха, че ще направят всичко възможно, за да се сбъдне мечтата ми. Хората, с които аз работих, ми осигуряваха здрава подкрепа. Ние не само работихме заедно, но и се сближихме и станахме приятели. Виждах как те приемат присърце и лично моето кандидатстване. Посредничеството на Агенцията през целия процес до приема в университета ми беше много полезно и необходимо. Те ми осигуриха нужната информация и помощ. 
 
Много се радвам, че имам възможността да уча в чужбина, вълнувам се за всичко, но и малко ме е страх от това, което ми предстои. Откакто се помня, говоря как ще ида да уча другаде, ще изляза от комфортната си зона и ще покоря светя. Е, вече съм една стъпка напред и по-близо до целта. Смятам, че ние хората не сме само жители на дадена държава, а по-скоро сме жители на света. Свят, който е пред нас и чака да го опознаем.


 София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни