facebook Skype
Български English

Мария - Edinburgh Napier University, Шотландия

Име: Мария

Университет: 
Edinburgh Napier University

Държава: Шотландия


Щастлива съм, че сбъднах мечтата си и съм приетата да уча в чужбина. Тази сбъдната мечта дължа на Cool Travel. Без тях нямаше да си стягам багажа за Шотландия. 
 
Избрах да работя с Cool Travel, защото видях, че безпроблемно с тяхна помощ брат ми замина на бригада в Щатите. Аз ще уча криминология в Шотландия - избрах това място, защото съм убедена, че там ще получа образование на високо ниво. Тази страна инвестира в моето бъдеще, като покрива семестриалните ми такси. 
 
Консултантите на Cool Travel винаги са били много услужливи и приятни. Често ходих до офиса им за помощ и съвети. Те ми помогнаха да премина през процеса на сложното и заплетено кандидатстване в чужбина, без тях нямаше да се справя. Това беше изпитание, изпълнено с много емоции - и положителни, и отрицателни. Заедно се радвахме на малките победи, които постигахме, и заедно се тревожихме за препятствията. Имало е моменти, в които не съм могла да спя от притеснение относно това, което ми предстои, а когато после се обадя на консултантите, те винаги ме уверяваха, че ще направят всичко възможно, за да се сбъдне мечтата ми. Хората, с които аз работих, ми осигуряваха здрава подкрепа. Ние не само работихме заедно, но и се сближихме и станахме приятели. Виждах как те приемат присърце и лично моето кандидатстване. Посредничеството на Агенцията през целия процес до приема в университета ми беше много полезно и необходимо. Те ми осигуриха нужната информация и помощ. 
 
Много се радвам, че имам възможността да уча в чужбина, вълнувам се за всичко, но и малко ме е страх от това, което ми предстои. Откакто се помня, говоря как ще ида да уча другаде, ще изляза от комфортната си зона и ще покоря светя. Е, вече съм една стъпка напред и по-близо до целта. Смятам, че ние хората не сме само жители на дадена държава, а по-скоро сме жители на света. Свят, който е пред нас и чака да го опознаем.


 

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени. Мария - Edinburgh Napier University, Шотландия
Политика за защита на личните данни