facebook Skype
Български English

Александър - Ruprecht-Karls-Universität, Германия

 Име: Александър

 Университет: Ruprecht-Karls-Universität

 Държава: ГерманияОще от момента, в който постъпих в езикова гимназия, знаех каква е крайната ми цел – да следвам в чужбина и по-специално в Германия. И макар че желанието ми претърпя множество промени и уточнения, ето ме тук – студент в Хайделберг. Всичко се нареди така, както желаех, след много усилия, нерви и стрес. 
 
За да постигна тази моя цел, се изискваха много труд, постоянство и отдаденост, но не бях сам в начинанието си. Cool Travel, и по-специално Стефан Попов, изиграха важна роля в моето кандидатстване, оказвайки ми подкрепа и давайки ми ценни съвети. 
Първата ми среща с екипа на Cool Travel беше в училище, когато трима техни представители дойдоха на посещение, за да представят услугите си. Това, което привлече вниманието ми, беше професионалният подход и желанието да консултират учениците относно основните положения в следването в чужбина още преди сключването на договор. Любезността, учтивчивостта, подготвеността по въпросите, които зададох, ме накараха да мисля, че именно Cool Travel е фирмата, която ще избера. Сравнявайки ги с други фирми от същия бранш, аз бързо взех решението си поради следните основни фактори:
 
- личният контакт – безспорно за мен това е основното приемущество – около кандидатстването възникнаха много въпроси, появиха се непредвидени усложнения, а понякога просто имаше работа, която трябва да се свърши незабавно. Радвам се, че можех винаги да отида лично в офиса на Cool Travel и да отправя своето запитване. Работата сама по себе си не беше никак лека, поради което се изискваха доста време и внимание, които аз получавах всеки път, щом имах нужда. Усетих уважение и сериозен подход към моята кандидатура и преди всичко бях спокоен, че винаги има към кого да се обърна. 
 
- цената – сравнявайки пазара, безспорно Cool Travel предлага конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на един ученик и бъдещ студент. Постигнат е много добър баланс между стойността на таксите и предлаганите услуги. Освен това в целия ход на работата, консултантите на Cool Travel винаги се стремяха да намерят най-изгодния вариант и да спестят излишни разходи.
 
- подходът – фактът, че консултантите са млади и самите те са минали по пътя на кандидат-студентите, улеснява комуникацията и създава доверие у клиента. Това се дължи и на отговорното отношение, което съпътства работата още от самото начало. 
 
- широкият спектър от налични услуги – Cool Travel предлагат помощ не само при изготвянето на кандидатурите, а и кариерно и академично ориентиране, туристически услуги, преводи и други. И най-важното – винаги са открити и достъпни за работа. Това затваря целия цикъл на кандидатстване и е почти сигурна предпоставка за успешни резултати, особено когато кандидатът осъзнава и своята лична отговорност. 
 
Без съмнение лицето на Cool Travel за мен е Стефан Попов. Той беше човекът, на когото разчитах безусловно в последните месеци – доверие, което беше спечелено благодарение на неговата благонадеждност, отзивчивост и преди всичко професионализъм. Винаги, когато съм го търсил, съм се ползвал със сериозно отношение и автентично желание за решаване на всеки един възникнал проблем. За работата с него е характерно, че успява да вдъхне спокойствие. Дори в тежки и напрегнати ситуации съумя да действа по възможно най-ефективния начин, справяйки се своевременно с възникналите усложнения. 
 
Показателно е, че за един ден успяхме да подготвим всичката необходима документация за записването в университета заедно с транспорта и престоя, дори това да значеше да работи извън работното си време или да пропусне обедната си почивка. Разбира се, имало е случаи, в които не е бил запознат с подробности със зададени от мен въпроси, но винаги се е подготвял своевременно и никога не се е стигало до проблеми. Благодарение на съвместната ни работа и неговите адекватни и ефективни съвети, аз постигнах една нелека задача – да съм студент в най-стария и престижен университет в Германия.
 
Много може да бъде казано във връзка с контакта ми с Cool Travel, но няма по-показателно от това, че без никакво колебание бих и ги препоръчвам на мои приятели, знаейки, че са в благонадеждните ръце на Стефан Попов.
 


ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени. Александър - Ruprecht-Karls-Universität, Германия
Политика за защита на личните данни