Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Александър - Ruprecht-Karls-Universität, Германия
 Име: Александър

 Университет: Ruprecht-Karls-Universität

 Държава: ГерманияОще от момента, в който постъпих в езикова гимназия, знаех каква е крайната ми цел – да следвам в чужбина и по-специално в Германия. И макар че желанието ми претърпя множество промени и уточнения, ето ме тук – студент в Хайделберг. Всичко се нареди така, както желаех, след много усилия, нерви и стрес. 
 
За да постигна тази моя цел, се изискваха много труд, постоянство и отдаденост, но не бях сам в начинанието си. Cool Travel, и по-специално Стефан Попов, изиграха важна роля в моето кандидатстване, оказвайки ми подкрепа и давайки ми ценни съвети. 
Първата ми среща с екипа на Cool Travel беше в училище, когато трима техни представители дойдоха на посещение, за да представят услугите си. Това, което привлече вниманието ми, беше професионалният подход и желанието да консултират учениците относно основните положения в следването в чужбина още преди сключването на договор. Любезността, учтивчивостта, подготвеността по въпросите, които зададох, ме накараха да мисля, че именно Cool Travel е фирмата, която ще избера. Сравнявайки ги с други фирми от същия бранш, аз бързо взех решението си поради следните основни фактори:
 
- личният контакт – безспорно за мен това е основното приемущество – около кандидатстването възникнаха много въпроси, появиха се непредвидени усложнения, а понякога просто имаше работа, която трябва да се свърши незабавно. Радвам се, че можех винаги да отида лично в офиса на Cool Travel и да отправя своето запитване. Работата сама по себе си не беше никак лека, поради което се изискваха доста време и внимание, които аз получавах всеки път, щом имах нужда. Усетих уважение и сериозен подход към моята кандидатура и преди всичко бях спокоен, че винаги има към кого да се обърна. 
 
- цената – сравнявайки пазара, безспорно Cool Travel предлага конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на един ученик и бъдещ студент. Постигнат е много добър баланс между стойността на таксите и предлаганите услуги. Освен това в целия ход на работата, консултантите на Cool Travel винаги се стремяха да намерят най-изгодния вариант и да спестят излишни разходи.
 
- подходът – фактът, че консултантите са млади и самите те са минали по пътя на кандидат-студентите, улеснява комуникацията и създава доверие у клиента. Това се дължи и на отговорното отношение, което съпътства работата още от самото начало. 
 
- широкият спектър от налични услуги – Cool Travel предлагат помощ не само при изготвянето на кандидатурите, а и кариерно и академично ориентиране, туристически услуги, преводи и други. И най-важното – винаги са открити и достъпни за работа. Това затваря целия цикъл на кандидатстване и е почти сигурна предпоставка за успешни резултати, особено когато кандидатът осъзнава и своята лична отговорност. 
 
Без съмнение лицето на Cool Travel за мен е Стефан Попов. Той беше човекът, на когото разчитах безусловно в последните месеци – доверие, което беше спечелено благодарение на неговата благонадеждност, отзивчивост и преди всичко професионализъм. Винаги, когато съм го търсил, съм се ползвал със сериозно отношение и автентично желание за решаване на всеки един възникнал проблем. За работата с него е характерно, че успява да вдъхне спокойствие. Дори в тежки и напрегнати ситуации съумя да действа по възможно най-ефективния начин, справяйки се своевременно с възникналите усложнения. 
 
Показателно е, че за един ден успяхме да подготвим всичката необходима документация за записването в университета заедно с транспорта и престоя, дори това да значеше да работи извън работното си време или да пропусне обедната си почивка. Разбира се, имало е случаи, в които не е бил запознат с подробности със зададени от мен въпроси, но винаги се е подготвял своевременно и никога не се е стигало до проблеми. Благодарение на съвместната ни работа и неговите адекватни и ефективни съвети, аз постигнах една нелека задача – да съм студент в най-стария и престижен университет в Германия.
 
Много може да бъде казано във връзка с контакта ми с Cool Travel, но няма по-показателно от това, че без никакво колебание бих и ги препоръчвам на мои приятели, знаейки, че са в благонадеждните ръце на Стефан Попов.
 
София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни