Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Пекин, Китай  Китай
Език: Китайски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!
 
/възраст 15 – 21 години/

Бейджинг (Beijing), известен и като Пекин (Peking), е столицата на Китайската народна република. Метрополисът е разположен в северната част на страната (в превод Бейджинг означава буквално „северна столица”).

 Пекин се разпознава от всички местни и гости на града като политически, образователен и културен център на Китай. Подобни функции изпълняват и другите забележителни китайски градове Хонг Конг и Шанхай, които обаче имат по-скоро икономическо значение за развитието на страната.
В града има десетки културни реликви, които със сигурност трябва да се посетят. Сред тях са  Забраненият град – бивш императорски двор на двадесет и четирима императори, някога забранен за обикновените граждани; Храмът на небето - религиозен храм, разположен на площ от 2 700 000 кв м., построен преди повече от 5 века и Дзоукоудиан - система от пещери, където са намерени останки на древните ни предци, живели там преди около 750 000 – 200 000 години.

 Безспорно най-голям магнетизъм има Великата китайска стена, части от които се намират в Пекин. Посетителите на града имат възможност да се докоснат до най-дългата и древна стена в света, превърнала се и в най-голямото гробище и същевременно символ на непреклонността на китайския народ.
Това са само част от най-впечатляващите места, които могат да се посетят в метрополиса Пекин. Наред с тях съществуват още десетки индустриални и търговски центрове, музеи, храмове и паркове, които със сигурност ще ви впечатлят по време на езиковият ви курс в Пекин.

Езиковото училище

Езиковото училище в Пекин се намира във впечатляващия Забранен град, с неговите вековни дървета и красиви градини. Помещава се в очарователна червена сграда.  
Забраненият град без съмнение е най-красивото и спокойно място в Пекин. Той е един от най-големите и най-добре запазените примери на древната архитектура в света. Красивите му сгради и живописни пътеки го правят най-предпочитаното място за релаксация.
Площад „Тянанмън“ е само на няколко минути пеша от езиковото училище в Пекин, откъдето можете да се качите на метрото и да стигнете до местата, където сте отседнали. За около десетина минути можете да стигнете и до най-известният търговски център в Пекин - Площад "Тянанмън" е само на няколко минути пеша от китайски нашето училище в Пекин, където можете да намерите метростанциите, които можете да използвате, за да стигнете до вашите настаняване. Най-известният търговски център в Пекин – Уангфужинг /Wangfujing/,  може да се стигне за по-малко от 10 минути.

Настаняване

Предлагаме ви настаняване в общежитието на училището, където ще се чувствате като у дома си! Общежитието се намира на десет минути пеша от училището, което ви спестява време сутрин и след часовете по китайски език. 
Стаите в общежитието са с по 3 или 4 легла, със самостоятелен санитарен възел. Съжителството с други чуждестранни ученици на вашата възраст ще ви позволи да научите повече за тях, държавата, от която идват, както и да създадете нови приятелства. Освен това ще имате възможност да практикувате познанията си по китайски език извън езиковото училище. Това не само ще ви накара да се чувствате по-уверени, използвайки езика, но също така ще ви помогне да затвърдите и знанията си.
Закуска и вечеря се предлагат в общежитието, а освен това вие ще получите и пакетиран обяд за времето, когато сте на училище.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ
 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни