facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Пекин, Китай

Държава: Китай
Език: Китайски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!
 
/възраст 15 – 21 години/

Бейджинг (Beijing), известен и като Пекин (Peking), е столицата на Китайската народна република. Метрополисът е разположен в северната част на страната (в превод Бейджинг означава буквално „северна столица”).

 Пекин се разпознава от всички местни и гости на града като политически, образователен и културен център на Китай. Подобни функции изпълняват и другите забележителни китайски градове Хонг Конг и Шанхай, които обаче имат по-скоро икономическо значение за развитието на страната.
В града има десетки културни реликви, които със сигурност трябва да се посетят. Сред тях са  Забраненият град – бивш императорски двор на двадесет и четирима императори, някога забранен за обикновените граждани; Храмът на небето - религиозен храм, разположен на площ от 2 700 000 кв м., построен преди повече от 5 века и Дзоукоудиан - система от пещери, където са намерени останки на древните ни предци, живели там преди около 750 000 – 200 000 години.

 Безспорно най-голям магнетизъм има Великата китайска стена, части от които се намират в Пекин. Посетителите на града имат възможност да се докоснат до най-дългата и древна стена в света, превърнала се и в най-голямото гробище и същевременно символ на непреклонността на китайския народ.
Това са само част от най-впечатляващите места, които могат да се посетят в метрополиса Пекин. Наред с тях съществуват още десетки индустриални и търговски центрове, музеи, храмове и паркове, които със сигурност ще ви впечатлят по време на езиковият ви курс в Пекин.

Езиковото училище

Езиковото училище в Пекин се намира във впечатляващия Забранен град, с неговите вековни дървета и красиви градини. Помещава се в очарователна червена сграда.  
Забраненият град без съмнение е най-красивото и спокойно място в Пекин. Той е един от най-големите и най-добре запазените примери на древната архитектура в света. Красивите му сгради и живописни пътеки го правят най-предпочитаното място за релаксация.
Площад „Тянанмън“ е само на няколко минути пеша от езиковото училище в Пекин, откъдето можете да се качите на метрото и да стигнете до местата, където сте отседнали. За около десетина минути можете да стигнете и до най-известният търговски център в Пекин - Площад "Тянанмън" е само на няколко минути пеша от китайски нашето училище в Пекин, където можете да намерите метростанциите, които можете да използвате, за да стигнете до вашите настаняване. Най-известният търговски център в Пекин – Уангфужинг /Wangfujing/,  може да се стигне за по-малко от 10 минути.

Настаняване

Предлагаме ви настаняване в общежитието на училището, където ще се чувствате като у дома си! Общежитието се намира на десет минути пеша от училището, което ви спестява време сутрин и след часовете по китайски език. 
Стаите в общежитието са с по 3 или 4 легла, със самостоятелен санитарен възел. Съжителството с други чуждестранни ученици на вашата възраст ще ви позволи да научите повече за тях, държавата, от която идват, както и да създадете нови приятелства. Освен това ще имате възможност да практикувате познанията си по китайски език извън езиковото училище. Това не само ще ви накара да се чувствате по-уверени, използвайки езика, но също така ще ви помогне да затвърдите и знанията си.
Закуска и вечеря се предлагат в общежитието, а освен това вие ще получите и пакетиран обяд за времето, когато сте на училище.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ
 

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни