Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Ница, Франция  Франция
Език: Френски

  
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/възраст 15 – 21 години/

 Ница – едно красиво място под средиземноморското слънце! Прекрасен и динамичен, град, където винаги нещо се случва без значение дали е ден или нощ. Това е мястото, където французите могат да ви покажат как наистина да живеете! Разположен на Френската ревиера, градът е важен туристически център, привлекателен, както за французите, така и за туристи от цял свят. Без значение дали  не сте пристрастени към слънцето или морето, дали не се интересувате от култура или не сте нощна птица, тук винаги ще намерите това, което винаги сте търсели.

 Сред интересните забележителности, които трябва да посетите по време на вашата езикова ваканция са рисмките постройки - арени, терми, площад “Масена” (Place Massena), руската църква “Св. Николай”, музеите на Матис, Марк Шагал, манастира Симиез и др.

Езиково училище

Езиковото училище за деца e с отлична локация, в центъра на Ница. От училището може да се стигне пеша до плажа, както и до Стария град, с неговите необикновено красиви сгради.
Сградата на училището е оборудвана с модерни, светли и удобни класни стаи с вместимост максимум 15 човека. Учебните материали се предоставят на място, в училището.

Настаняване

За да се чувствате най-удобно и приятно по време на вашата езикова ваканция в Ница, от важно значение е мястото, в което ще отседнете. Предлагат се два варианта – настаняване в общежитие или при приемно семейство. И при двата вида настаняване стаите са двойни, което ви дава възможност да живеете заедно с някой ваш приятел или да намерите нови такива сред другите чуждестранни ученици. Предлагат се и закуска, обяд и вечеря. 
Предимство на настаняването при приемно семейство е съжителството с местните, в типичен френски дом, с френско семейство, от което можете да научите повече за живота им, техните традиции и навици. Приемните семейства са на разстояние 10 – 30 минути от училището с градски транспорт, което ви дава и възможността да разгледате повече от забележителностите на Ница.
Настаняването в общежитие ви дава повече лична свобода. То се намира в близост до училището, на около 10 минути пеша. Там можете да срещнете и да се сприятелите с повече чуждестранни ученици, да научите повече за страната, от която идват те, а също така да им разкажете и вие нещо за България. Стаите са двойни, с климатик и обща баня и кухня.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни