facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Париж, Франция

Държава: Франция
Език: Френски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/възраст – 14 -21 години/

Френската столица Париж (Paris) е най-големият град във Франция. През града минава река Сена, която го разделя на две части – Rive Droite (десен бряг) на север и по-малкия Rive Gauche (ляв бряг) на юг. Париж е известен като Града на любовта, с големите си булеварди, както и със значителния брой архитектурни и културни забележителности. 

Многовековна столица с богато историческо наследство, Париж привлича многобройни посетители. Годишно градът се посещава от 45 милиона туристи (от които 60% чуждестранни) а символите му са едни от най-лесно разпознаваемите в световната култура. Сред тях могат да се споменат Айфеловата кула, Триумфалната арка, Домът на инвалидите (музей и гробница на Наполеон Бонапарт и на много френски войници), Френската опера – Palais Garnier, Катедралата Нотр Дам (Парижката Света богородица), Сорбоната, умаленият вариант на Статуята на свободата, Парижкият пантеон и т. н.

Всичко това може да видите по време на вашата езикова ваканция в Париж. Какъв по-лесен и приятен начин да учите френски език?
Курсът по френски език, който ви предлагаме е идеалният начин бързо да подобрите езиковите си умения по езика, в съчетание с много забавления и опознаване на едни от най-вълнуващите градове в Европа. Езиковият курс в Париж е инвестиция в бъдещето, която ще ви даде възможност да посетите уникални места, да придобиете полезен опит, а същот така и да се сприятелите с много други деца от различни страни на вашата възраст.

Езиково училище 

 Езиковото училище се намира в центъра на Париж, точно зад ъгъла е булевард Хаусман център. В непосредствена близост се намира Парижката опера, както и много музеи, ресторанти и безкраен брой бутици и кафенета. Добрата му локация, дава възможност да разгледате много от очарованията на този прекрасен град след приключването на учебните часове.

 Курсовете се водят от квалифицирани преподаватели, завършили френски университет. Методологията е базирана на действителността /уроците са свързани с ежедневието на обучаемите/, тя е персонализирана и интерактивна /отговаря на индивидуалните потребности/, също така е съвременна, стимулираща и комуникативна /използват се автентични писмени текстове, аудио и видео материали/. Курсистите полагат тест, за да се определин тяхното ниво на владеене на езика. Максималният брой на курсистите в група е 15. 

Настаняване

 По време на курса ви, вие можете да живеете в приемно семейство. Стаите, които те предлагат са двойни – вие можете да живеете със свой приятел или заедно с друг чуждестранен ученик, което ще ви даде възможност да създадете нови приятелства. От друга страна, живеенето при приемно семейство ще ви даде възможността да комуникирате на френски език и да изпитате ежедневието на типично френско семейство.

 При настаняването в приемното семейство, вие ще получите пълен пансион – закуска и вечеря с гостоприемно френско семейство и пакетиран обяд, който можете да споделите заедно със своите съученици в езиковото училище.

 Приемните семейства обикновено живеят на разстояние от около 20 – 30 минути с градски транспорт, което пък ви дава възможност да опознаете повече от красотите на този очарователен град.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни