Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Париж, Франция  Франция
Език: Френски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/възраст – 14 -21 години/

Френската столица Париж (Paris) е най-големият град във Франция. През града минава река Сена, която го разделя на две части – Rive Droite (десен бряг) на север и по-малкия Rive Gauche (ляв бряг) на юг. Париж е известен като Града на любовта, с големите си булеварди, както и със значителния брой архитектурни и културни забележителности. 

Многовековна столица с богато историческо наследство, Париж привлича многобройни посетители. Годишно градът се посещава от 45 милиона туристи (от които 60% чуждестранни) а символите му са едни от най-лесно разпознаваемите в световната култура. Сред тях могат да се споменат Айфеловата кула, Триумфалната арка, Домът на инвалидите (музей и гробница на Наполеон Бонапарт и на много френски войници), Френската опера – Palais Garnier, Катедралата Нотр Дам (Парижката Света богородица), Сорбоната, умаленият вариант на Статуята на свободата, Парижкият пантеон и т. н.

Всичко това може да видите по време на вашата езикова ваканция в Париж. Какъв по-лесен и приятен начин да учите френски език?
Курсът по френски език, който ви предлагаме е идеалният начин бързо да подобрите езиковите си умения по езика, в съчетание с много забавления и опознаване на едни от най-вълнуващите градове в Европа. Езиковият курс в Париж е инвестиция в бъдещето, която ще ви даде възможност да посетите уникални места, да придобиете полезен опит, а същот така и да се сприятелите с много други деца от различни страни на вашата възраст.

Езиково училище 

 Езиковото училище се намира в центъра на Париж, точно зад ъгъла е булевард Хаусман център. В непосредствена близост се намира Парижката опера, както и много музеи, ресторанти и безкраен брой бутици и кафенета. Добрата му локация, дава възможност да разгледате много от очарованията на този прекрасен град след приключването на учебните часове.

 Курсовете се водят от квалифицирани преподаватели, завършили френски университет. Методологията е базирана на действителността /уроците са свързани с ежедневието на обучаемите/, тя е персонализирана и интерактивна /отговаря на индивидуалните потребности/, също така е съвременна, стимулираща и комуникативна /използват се автентични писмени текстове, аудио и видео материали/. Курсистите полагат тест, за да се определин тяхното ниво на владеене на езика. Максималният брой на курсистите в група е 15. 

Настаняване

 По време на курса ви, вие можете да живеете в приемно семейство. Стаите, които те предлагат са двойни – вие можете да живеете със свой приятел или заедно с друг чуждестранен ученик, което ще ви даде възможност да създадете нови приятелства. От друга страна, живеенето при приемно семейство ще ви даде възможността да комуникирате на френски език и да изпитате ежедневието на типично френско семейство.

 При настаняването в приемното семейство, вие ще получите пълен пансион – закуска и вечеря с гостоприемно френско семейство и пакетиран обяд, който можете да споделите заедно със своите съученици в езиковото училище.

 Приемните семейства обикновено живеят на разстояние от около 20 – 30 минути с градски транспорт, което пък ви дава възможност да опознаете повече от красотите на този очарователен град.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни