Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Малага, Испания  Испания
Език: Испански

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/възраст – 15 – 21 години/

 Малага е град в Южна Испания, в автономната област Андалусия и център на провинция Малага и голямо пристанище на Средиземно море.
Историята на Малага обхваща период от повече от 2700 години, което превръща града в един от най-старите в света. Основан е от финикийците като Малака, след което последователно преминава под властта на Картаген, Римската империя и арабите. От XV в. е владение на испанците. Малага е още известен и като родния град на художника Пабло Пикасо.

 Малага ще ви изненада и с множеството исторически и културни забележителности, като: старият град до пристанището, главният площад Плаза де ла Конститусион, пешеходната улица Кале Маркес де Лариос; мавърската крепост от 11 в. "Алказаба" (днес археологически музей), издигаща се над запазен римски амфитеатър; Мавърският замък на съседния хълм "Гибралфаро"; Бароковата катедрала "Ла Манкита", криптата на бароковата църква "Вирген де ла Виктория"; Приличащото на Колизеума кръгло здание; Родният дом (превърнат в музей) на Пабло Пикасо; чудесната ботаническа градина Хардинес де ла Консепсион в предградията и още много други. 

 Освен културен център, Малага е също и великолепно място за да похапнете нещо навън. Жителите на Малага обичат своята кухня и затова баровете и ресторантите са мястото, където обществото обича да прекарва свободното си време. Изборът е безкраен.
В наши дни Малага се гордее като модерен град с търговския си център на Кайе Лариос, който е местният еквивалент на Бонд Стрийт в Лондон или на ул.Сиерпес в Севиля.

Езиковото училище

Училището по испански за деца в Малага се намира в стара андалуска вила в района на квартал Педрегалехо. В подходящо време, курсовете се провеждат в един от вътрешните дворове на училището или под небето на терасата, разположена на покрива на сградата. Училището е само на 2 км от центъра на града и на по-малко от 100 м от плажа. 

Центъра на града е лесно достъпен с автобус, най-близката автобусна спирка е разположена точно пред езиковото училище. По крайбрежната алея са разположени много барове и ресторанти за морски дарове. 
Училището е оборудвано с всичко необходимо за едно ефективно, вълнуващо и модерно обучение. Преподавателите са квалифицирани, с роден език – испански. Всички групи са с по максимум 15 човека. Материалите, необходими за курса са осигурени и се получават на място.

Настаняване

По време на вашият езиков курс можете да отседнете при приемно семейство. Това ще ви даде възможност да научиет повече за андалуския начин на живот и ви дава възможност практически да прилагате уменията по испански език, които сте научили в клас.
Ще бъдете настанен в двойна стая, заедно с ваш приятел или друг чуждестранен ученик на вашата възраст. По време на престоя си при приемното семейство ще опитате от тяхната храна, ще живеете техния начин на живот, ще научите повече за културата и традициите им.
Настаняването предлага пълен пансион, т.е. с включена закуска, обяд и вечеря.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

 
 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2023, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни