facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Майорка, Испания

Държава: Испания
Език: Английски, Испански

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/ възраст  - 15 – 21 години/

Английски и испански език

 Майорка – някога наречен “Спокойният остров”! Сега Майорка е островът на забавленията, изкушенията и безкрайните слънчеви плажове.
Майорка е най-голям от Балеарските острови. Това е една много значима туристическа дестинация. Предлага многобройни природни и антропогенни забележителности. Ще ви впечатли и с изключителното си художествено и историческо наследство и оживената културна атмосфера, която се вдишва във всичките й кътчета. По цялата география на острова ви очакват очарователни места като средновековни крепости, праисторически останки, ренесансови дворци и готически сгради.
Плажовете на острова, известни в целия свят със своята красота, ситен пясък и чиста вода, привличат над 12 млн. туристи годишно и го правят идеално място, както за пътешествия с любим човек, така и за кратко бягство в света на мечтите.

 В южната част на острова се намира най-големия град – Палма де Майорка. Това е и столицата на Майорка. От 50те години на миналия век насам, поради развитието на масовия туризъм лицето на града и на острова са изцяло променени. Те се превръщат в център за туристи, а освен това мястото привлича и работници от континентална Испания. Всичко това допринася за голяма промяна на традициите и социо-езиковата карта на региона.

 Старият град (в южната част  на Палма де Майорка зад Катедралата) с очарователни лабиринти от улици ясно намеквайки за арабската следа в града. Голяма част от къщите там са частни, но са отворени за туристически посещения. В стария град има и много музеи и галерии.

 Една от забележителностите на Палма де Майорка е Катедралата,  която е построена на мястото на съществуващата арабска джамия. Близо до Палма де Майорка се намира ичудният замък Белвер, използван някога като военен затвор.

 Храната е едно от удоволствията на градчето, от което не трябва да се лишавате. Има много приятни и уютни ресторантчета, където местната кухня е на почит. Пресни плодове и зеленчуци, колбаси, риба и леки мезета, наричани от испанците "тапа" се предлагат в заведенията край брега и във вътрешността на Палма.

Езиковото училище

Училището се намира директно до плажа Плая де Палма, който е с дължина 5,5 км.
Благодарение на чудесното време, много от часовете се провеждат в градината на училището, където се празнува и нашето парти за добре дошли на всички чуждестранни ученици.

Езиковото училище се намира на 30 минути път с автобус до центъра на Палма де Майорка.  Пътуването ще ви даде възможност да опознаете повече места от това райско кътче на земята.

Езиковите курсове са организирани в групи от по 15 човека. Всички необходими за курса учебни помагала ще ви бъдат предоставени на място, преди започване на курса.


Настаняване

 По време на вашият езиков курс в Майорка, вие ще бъдете настанени в общежитие, което се намира само на 50 метра от самото училище. Стаите са двойни или тройни. Там вие можете да живеете с ваш приятел или да намерите нови такива сред останалите чуждестранни курсисти. Съжителството с тях ще ви помогнат да подобрите комуникацията си и да научите повече за местата откъдето идват. Ръководителите на групите също живеят в общежитието. Ако нещо ви притеснява или имате някакви проблеми, вие можете да се обръщате към тях по всяко време на деня или ноща. Общежитието предлага закуска и вечеря, които се сервират в близкия ресторант, както и пакетиран обяд, който можете да вземете със събе си по време на вашите часове.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


  
 

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни