Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Майорка, Испания  Испания
Език: Английски, Испански

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/ възраст  - 15 – 21 години/

Английски и испански език

 Майорка – някога наречен “Спокойният остров”! Сега Майорка е островът на забавленията, изкушенията и безкрайните слънчеви плажове.
Майорка е най-голям от Балеарските острови. Това е една много значима туристическа дестинация. Предлага многобройни природни и антропогенни забележителности. Ще ви впечатли и с изключителното си художествено и историческо наследство и оживената културна атмосфера, която се вдишва във всичките й кътчета. По цялата география на острова ви очакват очарователни места като средновековни крепости, праисторически останки, ренесансови дворци и готически сгради.
Плажовете на острова, известни в целия свят със своята красота, ситен пясък и чиста вода, привличат над 12 млн. туристи годишно и го правят идеално място, както за пътешествия с любим човек, така и за кратко бягство в света на мечтите.

 В южната част на острова се намира най-големия град – Палма де Майорка. Това е и столицата на Майорка. От 50те години на миналия век насам, поради развитието на масовия туризъм лицето на града и на острова са изцяло променени. Те се превръщат в център за туристи, а освен това мястото привлича и работници от континентална Испания. Всичко това допринася за голяма промяна на традициите и социо-езиковата карта на региона.

 Старият град (в южната част  на Палма де Майорка зад Катедралата) с очарователни лабиринти от улици ясно намеквайки за арабската следа в града. Голяма част от къщите там са частни, но са отворени за туристически посещения. В стария град има и много музеи и галерии.

 Една от забележителностите на Палма де Майорка е Катедралата,  която е построена на мястото на съществуващата арабска джамия. Близо до Палма де Майорка се намира ичудният замък Белвер, използван някога като военен затвор.

 Храната е едно от удоволствията на градчето, от което не трябва да се лишавате. Има много приятни и уютни ресторантчета, където местната кухня е на почит. Пресни плодове и зеленчуци, колбаси, риба и леки мезета, наричани от испанците "тапа" се предлагат в заведенията край брега и във вътрешността на Палма.

Езиковото училище

Училището се намира директно до плажа Плая де Палма, който е с дължина 5,5 км.
Благодарение на чудесното време, много от часовете се провеждат в градината на училището, където се празнува и нашето парти за добре дошли на всички чуждестранни ученици.

Езиковото училище се намира на 30 минути път с автобус до центъра на Палма де Майорка.  Пътуването ще ви даде възможност да опознаете повече места от това райско кътче на земята.

Езиковите курсове са организирани в групи от по 15 човека. Всички необходими за курса учебни помагала ще ви бъдат предоставени на място, преди започване на курса.


Настаняване

 По време на вашият езиков курс в Майорка, вие ще бъдете настанени в общежитие, което се намира само на 50 метра от самото училище. Стаите са двойни или тройни. Там вие можете да живеете с ваш приятел или да намерите нови такива сред останалите чуждестранни курсисти. Съжителството с тях ще ви помогнат да подобрите комуникацията си и да научите повече за местата откъдето идват. Ръководителите на групите също живеят в общежитието. Ако нещо ви притеснява или имате някакви проблеми, вие можете да се обръщате към тях по всяко време на деня или ноща. Общежитието предлага закуска и вечеря, които се сервират в близкия ресторант, както и пакетиран обяд, който можете да вземете със събе си по време на вашите часове.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


  
 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2023, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни