Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Барселона, Испания  Испания
Език: Испански

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/възраст 14 – 21 години/

Барселона е вторият по големина град в Испания, столица на автономната област Каталуния и вторият най-голям град разположен на европейското средиземноморско крайбрежие.

 Трудно е да споменем името на каталунската столица без да кажем няколко думи за местната архитектура. Безспорно Барселона е един от най-красивите градове на планетата. Разходката по улиците на града е едно изпълнено с радост за окото преживяване. Първите неща, които ще ви направят впечатление са светлите и слънчеви нюанси в които са оцветени фасадите на сградите и изключителното усещане за хармония, което лъха на всякъде. Имате усещането, че всяка постройка е на мястото си само и единствено за да се съчетае по един идеален начин с всички, които я заобикалят. Сгради построени в различни стилове и през различни епохи се допълват идеално и създават един архитектурен шедьовър от световна величина.

 Местното население през последните години става все по-разнообразно, тъй като Барселона заема едно от челните места по атрактивност сред младежите от цяла Европа. Тук емигрират за да живеят, учат и работят хора от цял свят. Съчетанието на топъл климат, висок жизнен стандарт, разнообразна и космополитна култура, архитектурни забележителности, лесен достъп до образование, както и несравнимото гостоприемство на местните жители правят града един от 20-те най-добри града за живеене в целия свят и първи в Испания. Тук са избрали да живеят много британци, германци, скандинавци, както и българи, румънци много други. През летните месеци обаче палитрата от чужденци става главозамайваща. Всяка година в този град пристигат поне 5 – 6 милиона туристи.

 Животът в Барселона е тясно свързан с морето. На крайбрежието, непосредствено до яхтеното пристанище излиза една от най-големите, шикозни и популярни улици в града – световно известната Ла Рамбла. На тази улица има огромно разнообразие от барове, ресторанти и хотели. Тук ще срещнете невероятно разнообразие от хора, дошли от всички краища на света.
Ако искате да комбинирате вашата езикова ваканция със слънце, плаж, нощен живот и културни забележителности, то Барселона е вашата дестинация. 

Езиково училище 

Езиковото училище по испански е разположено в центъра, не далеч от Катедралата на Барселона. В близост се намира Готическия квартал, небезивестният булевард  Лас Рамблас, както и плажа.
Училището разполага със светли, модерно оборудвани класни стаи, езиковите групи са с капацитет до 15 човека в група, а преподавателите са квалифицирани и силно мотивирани да ви предадат своите знания по лесен и достъпен начин.
Уроците по испански са съсредоточени основно върху комуникацията, което ще ви помогне да се чувствате по-уверени, когато използвате езика. Това ще ви помогне да обогатите вашият речник, да засилите познанията си по граматиката и да разбирате по-добре текстове на испански.

Настаняване

Множо важна част от пребиваването ви в Барселона е мястото, където ще отседнете. Трябва да се чувствате удобно и приятно, за да може добре да си починете след часовете в езиковото училище и разходките из града.
Предлагаме ви настаняване в общежитие или при приемно семейство, където имате възможност да живеете с типично испанско семейство. И в двата вида настаняване са включени закуска, обяд и вечеря. Стаите са двойни, оборудвани с всичко необходимо.
Вие избирате къде бихте се чувствали по-удобно – при приемно семество, където можете да комуникирате  с членове на семейството или в общежитие – там пък ще се запознаете и общувате с много хора от различни страни, които са на вашата възраст.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2023, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни