facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Барселона, Испания

Държава: Испания
Език: Испански

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/възраст 14 – 21 години/

Барселона е вторият по големина град в Испания, столица на автономната област Каталуния и вторият най-голям град разположен на европейското средиземноморско крайбрежие.

 Трудно е да споменем името на каталунската столица без да кажем няколко думи за местната архитектура. Безспорно Барселона е един от най-красивите градове на планетата. Разходката по улиците на града е едно изпълнено с радост за окото преживяване. Първите неща, които ще ви направят впечатление са светлите и слънчеви нюанси в които са оцветени фасадите на сградите и изключителното усещане за хармония, което лъха на всякъде. Имате усещането, че всяка постройка е на мястото си само и единствено за да се съчетае по един идеален начин с всички, които я заобикалят. Сгради построени в различни стилове и през различни епохи се допълват идеално и създават един архитектурен шедьовър от световна величина.

 Местното население през последните години става все по-разнообразно, тъй като Барселона заема едно от челните места по атрактивност сред младежите от цяла Европа. Тук емигрират за да живеят, учат и работят хора от цял свят. Съчетанието на топъл климат, висок жизнен стандарт, разнообразна и космополитна култура, архитектурни забележителности, лесен достъп до образование, както и несравнимото гостоприемство на местните жители правят града един от 20-те най-добри града за живеене в целия свят и първи в Испания. Тук са избрали да живеят много британци, германци, скандинавци, както и българи, румънци много други. През летните месеци обаче палитрата от чужденци става главозамайваща. Всяка година в този град пристигат поне 5 – 6 милиона туристи.

 Животът в Барселона е тясно свързан с морето. На крайбрежието, непосредствено до яхтеното пристанище излиза една от най-големите, шикозни и популярни улици в града – световно известната Ла Рамбла. На тази улица има огромно разнообразие от барове, ресторанти и хотели. Тук ще срещнете невероятно разнообразие от хора, дошли от всички краища на света.
Ако искате да комбинирате вашата езикова ваканция със слънце, плаж, нощен живот и културни забележителности, то Барселона е вашата дестинация. 

Езиково училище 

Езиковото училище по испански е разположено в центъра, не далеч от Катедралата на Барселона. В близост се намира Готическия квартал, небезивестният булевард  Лас Рамблас, както и плажа.
Училището разполага със светли, модерно оборудвани класни стаи, езиковите групи са с капацитет до 15 човека в група, а преподавателите са квалифицирани и силно мотивирани да ви предадат своите знания по лесен и достъпен начин.
Уроците по испански са съсредоточени основно върху комуникацията, което ще ви помогне да се чувствате по-уверени, когато използвате езика. Това ще ви помогне да обогатите вашият речник, да засилите познанията си по граматиката и да разбирате по-добре текстове на испански.

Настаняване

Множо важна част от пребиваването ви в Барселона е мястото, където ще отседнете. Трябва да се чувствате удобно и приятно, за да може добре да си починете след часовете в езиковото училище и разходките из града.
Предлагаме ви настаняване в общежитие или при приемно семейство, където имате възможност да живеете с типично испанско семейство. И в двата вида настаняване са включени закуска, обяд и вечеря. Стаите са двойни, оборудвани с всичко необходимо.
Вие избирате къде бихте се чувствали по-удобно – при приемно семество, където можете да комуникирате  с членове на семейството или в общежитие – там пък ще се запознаете и общувате с много хора от различни страни, които са на вашата възраст.

ЦениЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни