Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Торонто, Канада  Канада
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

/възраст 14 – 21 години/

 Торонто е най-големият град в Канада и център на провинция Онтарио. Това е петият по големина град в Северна Америка след Мексико Сити, Ню Йорк, Лос Анджелис и Чикаго, с население над пет милиона, което го прави един от най-мултикултурните градове в света. Градът се намира на северозападния бряг на езерото Онтарио през което преминава границата между Съединените щати и Канада. Торонто е финансовият и икономически център на Канада, също така представлява и културен, здравен и изследователски център на страната.

 В Торонто се намира един от най-известните университети в Канада - Йоркския университет, наричан също Йорк Юнивърсити или само Йорк.
Космополитния град предлага множество открити пространства, включително атрактивни и популярни паркове и площади, на които може да се насладите през свободното си време. Градът може да се похвали с множество театри, художествени галерии и кина, които можете да посетите, както и музей, посветен на обувките.  Най-голямата забележителност в града е кулата Си Ен Тауър, която е една от най-високите свободностояща конструкция в света. Друга голяма забележителност в Торонто е най-дългата улица в света Йънг стриит (Yonge Street), която започва от брега на езерото Онтарио и разделя града на източна и западна част.Вие също може дас е насладите на някои от най-забавните спортни събития, които се провеждат в Торонто, град, който не оставя неизпълнени желания. 

 Избирайки Торонто за провеждане на вашия езиков курс, вие ще имате възможността да се срещате с хора от всички националности и ще бъдете в състояние да практикувате своите езикови умения и с хора от други култури. 

Езиковото училище

 Езиковото училище се намира в Стария град, в сърцето на Торонто. Само на няколко минути от училището е разположена и Йънг стриит, вписана в Книгата на Гинес за световните рекорди, като най-дългата улица на света. Лесно можете да стигнете и до известни забележителности на Торонто, само на няколко минути от училището. В околност се намират и множество кафенета и магазинчета.

 Занятията се провеждат от квалифицирани преподаватели, с роден език – английски, които преподават в групи с максимум 15 човека за група, което позволява да се обърне индивидуално внимание на всеки един от курсистите.

Настаняване

 Въпреки че градът никога не спи, вие определено ще имате нужда от удобно място за почивка и релаксация след дългия и натоварен ден в Канада. Общежитието, което предлагаме и приемното семейство при което можете да отседнете са идеалното място да се отпуснете и да се чувствате удобно още от самото начало на курса, а също така там имате възможност да срещнете нови приятели и да подобрите комуникационните си способности.

 Общежитието предлага единични стаи, където спокойно можете да се усамотите и преосмислите изживяванията от изминалия ден. Там бързо и лесно ще се запознаете и с други ученици от цял свят. Общежитието се намира на 15 минути пеша от езиковото училище. 

 Приемното семейство обикновено е на по-отдалечено място, на разстояние от около 45 минути с градски транспорт, което позволява да видите по-голямата част от очарованието на Торонто. Предлагат се двойни стаи, които може да споделите с някой свой приятел или с някой учиник на вашата възраст от друга страна. 

В общежитието и в приемното семейство храната е осигурена.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2023, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни