Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Ню Йорк, САЩ  САЩ
Език: Английски

САЩ
 
Ако часовете по английски език в училище не са вълнуващи или достатъчно полезни, то идеалното решение, за да се наслаждавате на изучаването на анлиский език е английска езикова ваканция в САЩ за деца. Курсовете по английски език безспорно са най-популярни, защото в много страни по света, той е най-важният чужд език – изучава се в училище, използва се на работното място и все повече хора говорят на английски език.
Езиковата ваканция в САЩ е най-ефективния и най-лесния начин да подобрите езиковите си учения и в същото време да се сдобиете с приятели от цял свят. Това е идеалния начин да комбинирате незабравима ваканция с полезен езиков курс. 
Всички курсове за деца по английски език в САЩ се предлагат в пакет с настаняване в общежитие или приемно семейство с пълен пансион. Организират се вълнуващи екскурзии, партита и спортни дейности, гарантиращи вашите незабравими моменти с нови приятели.

Eзиково училище за деца в Ню Йорк
/възраст – 16 – 21 години/

 Градът съвсем заслужено си носи славата, като „градът, който никога не спи“. Ню Йорк е единствен по рода си, предлага огромно многообразие от забележителности, събития, фестивали и концерти по всяко време на деня и нощта. 
Сред красотата на модерни небостъргачи в Ню Йорк можете да намерите много храна, музика, изкуство и култура от цял свят. Има и безброй музеи, кина, театри, мюзикъли, кафенета, ресторанти, фестивали, паркове, магазини и някои от най-известните забележителности в света, които само чакат да бъдат проучени. Насладете се на уникална и завладяваща атмосфера на града, които могат да бъдат предлагани  от езиковото обучение  за деца в Ню Йорк.
 Ако се интересувате от изкуство и култура, ще бъдете изключително доволни от големия избор на художествени галерии и музеи. Ню Йорк е невероятно място, което трябва да се посети. Защо да не опознаете града, като същевременно  подобрите познанията си по езика с езиковите курсове на английски език в Ню Йорк?

Училището – намира се в сърцето на Манхатън, само на 5 минути пеша от най-близката станция на метрото. Сградата, в която се помещава, е построена през 1886 г, много отдавна, още преди околните небостъргачи да са били запланувани.
Занятията се водят от квалифицирани преподаватели, чийто роден език е английският. Групите са с капацитет до 15 човека, което позволява да се обърне специално внимание на всеки ученик. Учебните материали са осигурени и се получават на място при пристигане.

Настаняване

Имате две възможности за настаняване по време на вашата езикова ваканция в Ню Йорк – в общежитие или при приемно семейство. Стаите, които се предлагат са двойни, напълно оборудвани с всичко необходимо. Предлагат се закуска и вечеря, които се сервират на място, както и пакетиран обяд, който можете да вземете на училище и да изядете заедно с твоите нови приятели от курса по време на вашите почивки. 
Общежитието се намира на около 25 минути от училището, а приемните семейства – на около 1 час път, за това се препоръчва да се използва градски транспорт.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни