facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Ню Йорк, САЩ

Държава: САЩ
Език: Английски

САЩ
 
Ако часовете по английски език в училище не са вълнуващи или достатъчно полезни, то идеалното решение, за да се наслаждавате на изучаването на анлиский език е английска езикова ваканция в САЩ за деца. Курсовете по английски език безспорно са най-популярни, защото в много страни по света, той е най-важният чужд език – изучава се в училище, използва се на работното място и все повече хора говорят на английски език.
Езиковата ваканция в САЩ е най-ефективния и най-лесния начин да подобрите езиковите си учения и в същото време да се сдобиете с приятели от цял свят. Това е идеалния начин да комбинирате незабравима ваканция с полезен езиков курс. 
Всички курсове за деца по английски език в САЩ се предлагат в пакет с настаняване в общежитие или приемно семейство с пълен пансион. Организират се вълнуващи екскурзии, партита и спортни дейности, гарантиращи вашите незабравими моменти с нови приятели.

Eзиково училище за деца в Ню Йорк
/възраст – 16 – 21 години/

 Градът съвсем заслужено си носи славата, като „градът, който никога не спи“. Ню Йорк е единствен по рода си, предлага огромно многообразие от забележителности, събития, фестивали и концерти по всяко време на деня и нощта. 
Сред красотата на модерни небостъргачи в Ню Йорк можете да намерите много храна, музика, изкуство и култура от цял свят. Има и безброй музеи, кина, театри, мюзикъли, кафенета, ресторанти, фестивали, паркове, магазини и някои от най-известните забележителности в света, които само чакат да бъдат проучени. Насладете се на уникална и завладяваща атмосфера на града, които могат да бъдат предлагани  от езиковото обучение  за деца в Ню Йорк.
 Ако се интересувате от изкуство и култура, ще бъдете изключително доволни от големия избор на художествени галерии и музеи. Ню Йорк е невероятно място, което трябва да се посети. Защо да не опознаете града, като същевременно  подобрите познанията си по езика с езиковите курсове на английски език в Ню Йорк?

Училището – намира се в сърцето на Манхатън, само на 5 минути пеша от най-близката станция на метрото. Сградата, в която се помещава, е построена през 1886 г, много отдавна, още преди околните небостъргачи да са били запланувани.
Занятията се водят от квалифицирани преподаватели, чийто роден език е английският. Групите са с капацитет до 15 човека, което позволява да се обърне специално внимание на всеки ученик. Учебните материали са осигурени и се получават на място при пристигане.

Настаняване

Имате две възможности за настаняване по време на вашата езикова ваканция в Ню Йорк – в общежитие или при приемно семейство. Стаите, които се предлагат са двойни, напълно оборудвани с всичко необходимо. Предлагат се закуска и вечеря, които се сервират на място, както и пакетиран обяд, който можете да вземете на училище и да изядете заедно с твоите нови приятели от курса по време на вашите почивки. 
Общежитието се намира на около 25 минути от училището, а приемните семейства – на около 1 час път, за това се препоръчва да се използва градски транспорт.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни