facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Монреал, Канада

Държава: Канада
Език: Английски, Френски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!
 
/възраст 14 – 21 години/

 Монреал е вторият по големина град в Канада и най-големият в провинция Квебек. Смята се, че Монреал е четвъртият по големина град в света, в който френският е официален език.
Намира се на около 150 км източно от столицата на страната Отава. Разположен е на едноименния остров. Името на града идва от една от географските забележителности на острова - възвишението Маунт Роял (Mount Royal), което се издига на 232 м, със своите отличителни три хълма. Освен главният остров, Монреал се простира и на 74 по-малки острови.

 Монреал е известен по целия свят за това, че е двуезичен град. Следователно това е най-доброто място, където може да учиш английски или френски език, дори и двата по едно и също време. Със своята европейска култура, прекрасна архитектура и красива природа, както и международните фестивали, които се провеждат тук, правят Монреал притегателен център за милиони посетители всяка година. 

 Монреал е един наистина уникален град, смесица между старото и новото - исторически сгради, църкви и модерни небостъргачи. Монреал е много жив град. През летните месеци, в централната му част постоянно се провеждат фестивали и паради, най-големият от които е Комедийния фестивал. 

Езиковото училище

Училището се намира в модерна сграда, в центъра на Монреал, а ъгъла на улици Шербрук и Кресент. Улица Кресент е една от главните туристически атракции в града, там има множество кафенета, барове, ресторанти и художествени галерии. Често е затворена за различни фестивали и събития, като Формула 1. 
В непосредствена близост до училището се намира и музея за изящни изкуства, хотел Риц и световно известния универсален магазин Холт Ренфрю.
Занятията се водят от квалифицирани преподаватели, а групите са с капацитет до 15 човека.

Настаняване

След края на учебния ден ви трябва едно уютно и спокойно място, където можете да си починете. Предлагаме ви това да го направите в общежитието на училището или в някое от приемните семейства, които можем да ви предложим. Ако желаете да бъдете по-самостоятелни, да живеете сами, за да имате време спокойно да осмисляте наученото през деня, то тогава вашето място за настаняване е общежитието. Ще бъдете настанен в единична стая, разполагаща с всичко необходимо. Освен това, там ще се запознаете и с други чуждестранни ученици, които ще увеличи и възможността ви да създадете нови приятелства. Общежитието е на около 25 минути от езиковото училище.
Ако желаете да опитате от местната култура, то тогава по-доброто място за вас би било да отседнете при приемно семейство. Често приемните семейства се намират на 30 – 45 минути с автобус, но това ви позволява да видите и опознаете по-голяма част от града. Стаите са двойни, обзаведени с необходимите мебели.
В общежитията, както и при приемните семейства, ще получите вкусна закуска и вечеря, както и пакетир обяд, който да вземете със себе си на училище.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни