facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Лос Анджелис, САЩ

Държава: САЩ
Език: Английски

Езиков курс за деца в Лос Анджелис 
/ на възраст 16 – 21 години/

 Лос Анжелис е един от най-големите метрополиси в света, с население от над 17 милиона и половина души, разположен на брега на Тихия океан в щата Калифорния. Лос Анджелис е град, който си има всичко - богата история, динамична и развлекателна атмосфера и интересна култура, той е един от най-важните финансови, комуникационни, икономически и туристически центрове в света. Лос Анжелис е предпочитано място за живеене от хора от цял свят.

 Лос Анджелис е един уникален град, в който по интересен начин си взаимодействат знаменитости, туристи и местни граждани. Няма друго такова място по света. Пристигайки в града, първоначално вие ще се чувствате смачкани от шума и блъсканицата по улиците, но само след няколко дни ще се почувствата така, сякаш цял живот сте живяли там.

 Лос Анджелис е града на звездите! Взаимодействието между туристи, знаменитости и местни граждани е просто уникално. 
Този град е поканил и приветства всички националности и култури.  Без съмнение ако сте пропуснали нещо от родната си страна, то няма да имате никакъв проблем да го намерите в този мултикултурен град.

Езиково училище за деца 

Езиковото училище за деца се намира в Торънс, един от най-безопасните градове в окръг Лос Анджелис. В близост до училището има много световни забележителности, като: Хермоса Бийч, Лагуна Бийч, Родео Драйв, Холивуд, Юнивърсал Студио, Бевърли Хилс, Дисниленд и др. Училището е заобиколено от множество ресторанти и кафенета, където учениците могат да обядват.
В езиковото училище в Лос Анджелис за деца се обучават ученици от различки страни, в т. ч. Мексико, Испания, Перу, Русия, Бразилия, Венецуела, Колумбия, Франция, Аржентина, Германия, Италия, Корея, Саудитска Арабия, Турция и много други.
Занятията се водят от квалифицирани преподаватели, чийто роден език е английския. Всяка езикова група е  с максимум до 15 човека. Необходимите учебни материали са осигурени и се предоставят на място.

Настаняване

След дългия натоварен ден, наситен с много преживявания и емоции в Лос Анджелис, вие имате нужда от добра почивка в приятна и уютна атмосфера. А какво по-добро може да бъде вашето място от дома на приятно и приветливо американско семейство.
Приемното семейство ви дава възможността да опитате от тяхната  култура, да споделяте навиците и начина им на живот. По време на престоя ви са осигурени закуска и вечеря, а също така и пакетиран обяд, който можете да споделите със своите чуждоезични нови приятели от вашия курс. Приемните семейства се намират на около 30 – 45 минути път с градски транспорт от училището. Стаите, които те предлагат са тройни, което ви помага по-добре да се опознаете със своите нови приятели от езиковия курс.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни