Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Лос Анджелис, САЩ  САЩ
Език: Английски

Езиков курс за деца в Лос Анджелис 
/ на възраст 16 – 21 години/

 Лос Анжелис е един от най-големите метрополиси в света, с население от над 17 милиона и половина души, разположен на брега на Тихия океан в щата Калифорния. Лос Анджелис е град, който си има всичко - богата история, динамична и развлекателна атмосфера и интересна култура, той е един от най-важните финансови, комуникационни, икономически и туристически центрове в света. Лос Анжелис е предпочитано място за живеене от хора от цял свят.

 Лос Анджелис е един уникален град, в който по интересен начин си взаимодействат знаменитости, туристи и местни граждани. Няма друго такова място по света. Пристигайки в града, първоначално вие ще се чувствате смачкани от шума и блъсканицата по улиците, но само след няколко дни ще се почувствата така, сякаш цял живот сте живяли там.

 Лос Анджелис е града на звездите! Взаимодействието между туристи, знаменитости и местни граждани е просто уникално. 
Този град е поканил и приветства всички националности и култури.  Без съмнение ако сте пропуснали нещо от родната си страна, то няма да имате никакъв проблем да го намерите в този мултикултурен град.

Езиково училище за деца 

Езиковото училище за деца се намира в Торънс, един от най-безопасните градове в окръг Лос Анджелис. В близост до училището има много световни забележителности, като: Хермоса Бийч, Лагуна Бийч, Родео Драйв, Холивуд, Юнивърсал Студио, Бевърли Хилс, Дисниленд и др. Училището е заобиколено от множество ресторанти и кафенета, където учениците могат да обядват.
В езиковото училище в Лос Анджелис за деца се обучават ученици от различки страни, в т. ч. Мексико, Испания, Перу, Русия, Бразилия, Венецуела, Колумбия, Франция, Аржентина, Германия, Италия, Корея, Саудитска Арабия, Турция и много други.
Занятията се водят от квалифицирани преподаватели, чийто роден език е английския. Всяка езикова група е  с максимум до 15 човека. Необходимите учебни материали са осигурени и се предоставят на място.

Настаняване

След дългия натоварен ден, наситен с много преживявания и емоции в Лос Анджелис, вие имате нужда от добра почивка в приятна и уютна атмосфера. А какво по-добро може да бъде вашето място от дома на приятно и приветливо американско семейство.
Приемното семейство ви дава възможността да опитате от тяхната  култура, да споделяте навиците и начина им на живот. По време на престоя ви са осигурени закуска и вечеря, а също така и пакетиран обяд, който можете да споделите със своите чуждоезични нови приятели от вашия курс. Приемните семейства се намират на около 30 – 45 минути път с градски транспорт от училището. Стаите, които те предлагат са тройни, което ви помага по-добре да се опознаете със своите нови приятели от езиковия курс.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни