Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Бостън, САЩ  САЩ
Език: Английски

Езиков курс в Бостън за деца
/възраст – 16 – 21 години/
 
 Бостън е столицата и най-големият град на щата Масачузетс. С оглед на неговата комполитност в Нова Англия (New England), Бостън се счита за икономически и културен център на региона и понякога неофициално се възприема като „Столицата на New England”. 
Уникалността на града се свързва с комбинацията между европейската и американскатта култура, което го прави и „най-европейският град” в САЩ. Въпреки че Бостън е един от най-старите градове в Съединените щати, той впечатлява с контраста между старо и ново - старите църкви са разположени точно под новите стъклени небостъргачи. 

 В Бостън има над 100 университета, колежа и научни институции, с които привлича над четвърт милион млади хора от цял свят. Сред по-елитните се нареждат Университетът в Харвард (Harvard University), Мазачузетският технологически институт (Massachusetts Institute of Technology), Университетът в Бостън (Boston University), Мазачузетският колеж по фармация и здравни науки (Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences), Бостънският институт по изкуство (Art Institute of Boston),
Колежът Бъркли (Berkley College of Music) и много други. Този факт го прави важен образователен център в световен мащаб.

 Някои от най-елитните студенти от Америка и света са в Бостън, за да продължат образованието си. Тези умни млади умове заедно с местните жители на Бостън допринасят за създаването на сложна - младежка и забавна културна атмосфера, която не може да се дублира никъде другаде по света. Бостън също е чудесен град за пазаруване. Има много забележителности, които трябва да се видят, както  и  местни храни, които трябва да се опитат.  Със своето мултикултурно и мултиетническо население, Бостън е идеалното място да научите нов език и да опитате една различна култура.

Езиковото училище

Училището се намира в историческа сграда в сърцето на Бостън, в близост до централното кръстовище. Отсреща има книжарница и музикален магазин, които са любимо място за посещение от нашите курсисти, след приключване на занятията. Освен това, в близост има и много исторически забележителности. Районът предлага голямо разнообразие от ресторанти, кафенета и магазини, които можете да посетите заедно с вашите нови приятели от езиковия курс.
Обученията са в групи от по 15 човека. Учебните материали са осигурени и се предоставят на място.

Настаняване

От съществено значение за успеха на вашия езиков курс е и мястото, в което ще отседнете. Ние се грижим и за това и ви предлагаме да отседнете при приемно семейство – един от най-лесните начини да се докоснете до американския начин на живот. Приемното семейство се намира на известно разстояние от езиковото училище, което налага и необходимостта да използвате градски транспорт. Това пък от своя страна ви позволява да откриете нови прекрасни места в Бостън. Стаите, които се предлагат в апартаментите с приемни семейства са двойни, притежаващи всички необходими мебели и удобства. 
Съжителството с американците е една добра възможност да подобрите комуникативните си способности. 
По време на престоя храната се осигурява от приемното семейство.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ
 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни