facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Бостън, САЩ

Държава: САЩ
Език: Английски

Езиков курс в Бостън за деца
/възраст – 16 – 21 години/
 
 Бостън е столицата и най-големият град на щата Масачузетс. С оглед на неговата комполитност в Нова Англия (New England), Бостън се счита за икономически и културен център на региона и понякога неофициално се възприема като „Столицата на New England”. 
Уникалността на града се свързва с комбинацията между европейската и американскатта култура, което го прави и „най-европейският град” в САЩ. Въпреки че Бостън е един от най-старите градове в Съединените щати, той впечатлява с контраста между старо и ново - старите църкви са разположени точно под новите стъклени небостъргачи. 

 В Бостън има над 100 университета, колежа и научни институции, с които привлича над четвърт милион млади хора от цял свят. Сред по-елитните се нареждат Университетът в Харвард (Harvard University), Мазачузетският технологически институт (Massachusetts Institute of Technology), Университетът в Бостън (Boston University), Мазачузетският колеж по фармация и здравни науки (Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences), Бостънският институт по изкуство (Art Institute of Boston),
Колежът Бъркли (Berkley College of Music) и много други. Този факт го прави важен образователен център в световен мащаб.

 Някои от най-елитните студенти от Америка и света са в Бостън, за да продължат образованието си. Тези умни млади умове заедно с местните жители на Бостън допринасят за създаването на сложна - младежка и забавна културна атмосфера, която не може да се дублира никъде другаде по света. Бостън също е чудесен град за пазаруване. Има много забележителности, които трябва да се видят, както  и  местни храни, които трябва да се опитат.  Със своето мултикултурно и мултиетническо население, Бостън е идеалното място да научите нов език и да опитате една различна култура.

Езиковото училище

Училището се намира в историческа сграда в сърцето на Бостън, в близост до централното кръстовище. Отсреща има книжарница и музикален магазин, които са любимо място за посещение от нашите курсисти, след приключване на занятията. Освен това, в близост има и много исторически забележителности. Районът предлага голямо разнообразие от ресторанти, кафенета и магазини, които можете да посетите заедно с вашите нови приятели от езиковия курс.
Обученията са в групи от по 15 човека. Учебните материали са осигурени и се предоставят на място.

Настаняване

От съществено значение за успеха на вашия езиков курс е и мястото, в което ще отседнете. Ние се грижим и за това и ви предлагаме да отседнете при приемно семейство – един от най-лесните начини да се докоснете до американския начин на живот. Приемното семейство се намира на известно разстояние от езиковото училище, което налага и необходимостта да използвате градски транспорт. Това пък от своя страна ви позволява да откриете нови прекрасни места в Бостън. Стаите, които се предлагат в апартаментите с приемни семейства са двойни, притежаващи всички необходими мебели и удобства. 
Съжителството с американците е една добра възможност да подобрите комуникативните си способности. 
По време на престоя храната се осигурява от приемното семейство.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ
 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни