Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Лондон, Англия  Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Eзиков курс в Лондон за деца – 14 – 21 години

Никога няма да ви е скучно в Лондон! Столицата на Англия никога не спи! В Лондон можете да видите, чуете и усетите това, за което останалият свят само говори. Лондон е прекрасна смесица от култури, гласове, аромати и звуци – трябва да го изпиташ сам!
Центъра на града е обсипан с многобройни забележителности, като Биг Бен, площад Трафалгар, Бъкингамския дворец, сградата на Парламента, Тауър Бридж и Лондонската кула. 

Езиковите курсове в Лондон са особено специални преживявания за вашите деца – те ще учат английски език от квалифицирани преподаватели и едновременно ще открият един от най-посещаваните градове в Европа. Не пропускайте възможността да посетите космополитния Лондон! С езиковата ваканция в Лондон децата ще имат възможност да посетят много уникални места, да получат ценен опит и да намерят много нови приятелства.

Училището в Лондон се намира в Ийлинг – жилищен район в западната част на британския град. Ийлинг е известен и като „зеленият оазис на Лондон“, поради многото зелени паркове, разположени в района. Лесно и достъпно с метрото можете да достигнете до всички краища на Лондон.
Езиковите групи са максимум до 15 човека в група, а обучението се прилага от квалифицирани и мотивирани преподаватели. Всички учебни материали, необходими по време на езиковия курс са осигурени и се получават на място.

Настаняване

Настаняването е особено важна част, когато планирате вашата езикова ваканция в Лондон. Нуждаете се от място за почивка, в което да се чувствате удобно и приятно, където спокойно да можете да обмислите и анализирате случилото се и наученото през деня. 
В Лондон можете да отседнете при приемно семейство, в двойни или тройни стаи с пълен пансион. Живееки с местните имате възможността да изпитате живота на типичното британско семейство, да опознаете автентичната английска кухня. Ще получите закуска и вечеря от приемното семейство, а то ще ви предостави и пакетиран обяд за времето, в което сте на училище.
Повечето от приемните семейства живеят в Йелинг - приятна и озеленена жилищна площ в Лондон, където се намира езиковото училище.  Въпреки това трябва да заплатите автобусния билет за ежедневното пътуване до училище, като може да си закупите и седмичен билет.
Твоето приемно семейство може също да ви даде много полезни съвети за ежедневния живот в Англия и Лондон. Оставайки в приемно семейство, ще можете да разберете повече за живота на англичаните и също ще имате много възможности да практикувате своя английски.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни