facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Лондон, Англия

Държава: Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Eзиков курс в Лондон за деца – 14 – 21 години

Никога няма да ви е скучно в Лондон! Столицата на Англия никога не спи! В Лондон можете да видите, чуете и усетите това, за което останалият свят само говори. Лондон е прекрасна смесица от култури, гласове, аромати и звуци – трябва да го изпиташ сам!
Центъра на града е обсипан с многобройни забележителности, като Биг Бен, площад Трафалгар, Бъкингамския дворец, сградата на Парламента, Тауър Бридж и Лондонската кула. 

Езиковите курсове в Лондон са особено специални преживявания за вашите деца – те ще учат английски език от квалифицирани преподаватели и едновременно ще открият един от най-посещаваните градове в Европа. Не пропускайте възможността да посетите космополитния Лондон! С езиковата ваканция в Лондон децата ще имат възможност да посетят много уникални места, да получат ценен опит и да намерят много нови приятелства.

Училището в Лондон се намира в Ийлинг – жилищен район в западната част на британския град. Ийлинг е известен и като „зеленият оазис на Лондон“, поради многото зелени паркове, разположени в района. Лесно и достъпно с метрото можете да достигнете до всички краища на Лондон.
Езиковите групи са максимум до 15 човека в група, а обучението се прилага от квалифицирани и мотивирани преподаватели. Всички учебни материали, необходими по време на езиковия курс са осигурени и се получават на място.

Настаняване

Настаняването е особено важна част, когато планирате вашата езикова ваканция в Лондон. Нуждаете се от място за почивка, в което да се чувствате удобно и приятно, където спокойно да можете да обмислите и анализирате случилото се и наученото през деня. 
В Лондон можете да отседнете при приемно семейство, в двойни или тройни стаи с пълен пансион. Живееки с местните имате възможността да изпитате живота на типичното британско семейство, да опознаете автентичната английска кухня. Ще получите закуска и вечеря от приемното семейство, а то ще ви предостави и пакетиран обяд за времето, в което сте на училище.
Повечето от приемните семейства живеят в Йелинг - приятна и озеленена жилищна площ в Лондон, където се намира езиковото училище.  Въпреки това трябва да заплатите автобусния билет за ежедневното пътуване до училище, като може да си закупите и седмичен билет.
Твоето приемно семейство може също да ви даде много полезни съвети за ежедневния живот в Англия и Лондон. Оставайки в приемно семейство, ще можете да разберете повече за живота на англичаните и също ще имате много възможности да практикувате своя английски.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни