Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Ексмут - Девън, Англия  Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Eзиково училище в Ексмут, област Девън за деца – 13 – 17 години

Плажовете, красивите заливи, червените скали и палмите – добре дошли на английската Ривиера! Тези неща, както и топлото, слънчево време през пролетта и лятото, са притегателна сила за много млади хора, които избират да прекарат лятото си тук. Всъщност те са навсякъде – по парковете, плажовете или пък спортуват във водата.


Училището се намира в центъра на Ексмут, тих крайбрежен град в красивата област Девън, на няколко минути от плажа. Крайбрежно градче е популярно място за всички видове водни спортове: ветроходство, плуване, кайт сърф и водни ски. Ексмаут е много посещавано място от тези, които също се интересуват от природата и историята. В близост до училището има много магазини и типични английски кафенета, в които можете да размените някоя новонаучена дума с местните и да си намерите още нови приятели. Това е идеална среда, в която можете да се отпуснете и да се забавлявате по време на детската езикова ваканция в Англия.

Максимален брой ученици в група – 15. Учебните материали ще получите на място.

Настаняване

В допълнение към езиковия курс, важен аспект при планирането на вашата английска програма в Девън е и мястото, в което ще отседнете. Можете да съжителствате с един или двама приятели, както и с други хора от вашата езикова група. Така заедно можете да говорите за преживяванията си през деня и да правите планове за утрешния ден. Можете да живеете в приемно семейство в Ексмут, което за ваша сигурност е предварително избрано от нас. Предимството на този тип настаняване е, че по този начин вие имате възможност всеки ден да практикувате наученото в часовете по английски език, а също така и да продължавате да учите извън класната стая. В допълнение на всичко това, вие ще изпитата ежедневния живот на едно английско семейство.
Ще получите пълен пансион с настаняване, т.е. ще получавате закуска и вечеря в приемното семейство, както и пакетиран обяд, който да вземете със себе си на училище или по време на пътувания.

Освен това може да отседнете и в общежитие, което се намира само на метри от училището. Там ще имате възможност да се запознаете и сприятелите с други чужденци, който посещават езикови курсове в Ексмут.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни