facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Ексмут - Девън, Англия

Държава: Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Eзиково училище в Ексмут, област Девън за деца – 13 – 17 години

Плажовете, красивите заливи, червените скали и палмите – добре дошли на английската Ривиера! Тези неща, както и топлото, слънчево време през пролетта и лятото, са притегателна сила за много млади хора, които избират да прекарат лятото си тук. Всъщност те са навсякъде – по парковете, плажовете или пък спортуват във водата.


Училището се намира в центъра на Ексмут, тих крайбрежен град в красивата област Девън, на няколко минути от плажа. Крайбрежно градче е популярно място за всички видове водни спортове: ветроходство, плуване, кайт сърф и водни ски. Ексмаут е много посещавано място от тези, които също се интересуват от природата и историята. В близост до училището има много магазини и типични английски кафенета, в които можете да размените някоя новонаучена дума с местните и да си намерите още нови приятели. Това е идеална среда, в която можете да се отпуснете и да се забавлявате по време на детската езикова ваканция в Англия.

Максимален брой ученици в група – 15. Учебните материали ще получите на място.

Настаняване

В допълнение към езиковия курс, важен аспект при планирането на вашата английска програма в Девън е и мястото, в което ще отседнете. Можете да съжителствате с един или двама приятели, както и с други хора от вашата езикова група. Така заедно можете да говорите за преживяванията си през деня и да правите планове за утрешния ден. Можете да живеете в приемно семейство в Ексмут, което за ваша сигурност е предварително избрано от нас. Предимството на този тип настаняване е, че по този начин вие имате възможност всеки ден да практикувате наученото в часовете по английски език, а също така и да продължавате да учите извън класната стая. В допълнение на всичко това, вие ще изпитата ежедневния живот на едно английско семейство.
Ще получите пълен пансион с настаняване, т.е. ще получавате закуска и вечеря в приемното семейство, както и пакетиран обяд, който да вземете със себе си на училище или по време на пътувания.

Освен това може да отседнете и в общежитие, което се намира само на метри от училището. Там ще имате възможност да се запознаете и сприятелите с други чужденци, който посещават езикови курсове в Ексмут.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни