Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Брайтън, Англия  Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Езиков курс в Брайтън за деца – 14 – 21 години

Някога Брайтън е бил известен само като рибарско селище. През последните години обаче, градът се превръща в един от най-известните курорти в Обединеното кралство. Брайтън е млад и вълнуващ град, предпочитана дестинация за прекарване на езикова ваканция сред много чуждестранни ученици. Разположен е само на 1 час път  от Лондон, което позволява чести пътувания до столицата на Великобритания.
 
 Брайтън е чудесно място за изучаване на английски език по време на обучение по чуждоезикова програма. Тук ще намерите множество малки магазинчета и кафенета, в които свободно може да общувате с местните и да срещнете нови приятели. Освен това, Брайтън е модерен град с множество клубове и барове, които привличат млади хора от цял свят, особено през летните месеци. Популярният Брайтън Фестивал се провежда всяка година в града и включва разнообразие от събития, като музикални и театрални представления. Тук има и много музеи, провеждат се и различни спортни събития на които можете да се насладите през свободното си време.

Езиковият курс в Брайтън е едно особено изключително преживяване за вашето дете, там то може да учи английски език от квалифицирани преподаватели, а в същото време да открие един от най-популярните крайбрежни градове в Европа. Детският езиков курс е инвестиция в бъдещето, ще даде на вашето дете възможност да посети много уникални места, да получи полезен и безценен опит и да намери нови приятели. 

Училището  се намира в сърцето на Брайтън,  само на 15 минути пеша от общежитието.  В близост можете да намерите всичко, от което се нуждаете. Най-популярното място за събиране на младежи е брега на морето, но също така има и много интересни близко разположени места, които трябва да се посетят.
Работи се в групи от до 15 ученика, всички учебните материали за нуждите на курса са осигурени.

Настаняване

Можете да избирате къде да отседнете – в двойна или тройна стая в приемно семейство или да живеете заедно с други ученици от вашия курс в общежитието, което се намира буквално на брега на морето, на 15 минути пеша от училището. За да отседнете в общежитието, трябва да имате навършени 16 години.
Семействата, при които можете да отседнете много често не се намират в центъра на града, а на известно разстояние от училището, което налага необходимостта да пътувате с автобус. Това е за ваша безопасност, т.к. семействата, при които можете да се настаните се проверяват и избират, а не всички живеят в центъра на града.
Моля, имайте предвид, че само студенти на възраст между  14 и 17 години или 18 и 21 години могат да споделят една стая.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни