facebook Skype
Български English

Езиков курс за деца в Брайтън, Англия

Държава: Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Езиков курс в Брайтън за деца – 14 – 21 години

Някога Брайтън е бил известен само като рибарско селище. През последните години обаче, градът се превръща в един от най-известните курорти в Обединеното кралство. Брайтън е млад и вълнуващ град, предпочитана дестинация за прекарване на езикова ваканция сред много чуждестранни ученици. Разположен е само на 1 час път  от Лондон, което позволява чести пътувания до столицата на Великобритания.
 
 Брайтън е чудесно място за изучаване на английски език по време на обучение по чуждоезикова програма. Тук ще намерите множество малки магазинчета и кафенета, в които свободно може да общувате с местните и да срещнете нови приятели. Освен това, Брайтън е модерен град с множество клубове и барове, които привличат млади хора от цял свят, особено през летните месеци. Популярният Брайтън Фестивал се провежда всяка година в града и включва разнообразие от събития, като музикални и театрални представления. Тук има и много музеи, провеждат се и различни спортни събития на които можете да се насладите през свободното си време.

Езиковият курс в Брайтън е едно особено изключително преживяване за вашето дете, там то може да учи английски език от квалифицирани преподаватели, а в същото време да открие един от най-популярните крайбрежни градове в Европа. Детският езиков курс е инвестиция в бъдещето, ще даде на вашето дете възможност да посети много уникални места, да получи полезен и безценен опит и да намери нови приятели. 

Училището  се намира в сърцето на Брайтън,  само на 15 минути пеша от общежитието.  В близост можете да намерите всичко, от което се нуждаете. Най-популярното място за събиране на младежи е брега на морето, но също така има и много интересни близко разположени места, които трябва да се посетят.
Работи се в групи от до 15 ученика, всички учебните материали за нуждите на курса са осигурени.

Настаняване

Можете да избирате къде да отседнете – в двойна или тройна стая в приемно семейство или да живеете заедно с други ученици от вашия курс в общежитието, което се намира буквално на брега на морето, на 15 минути пеша от училището. За да отседнете в общежитието, трябва да имате навършени 16 години.
Семействата, при които можете да отседнете много често не се намират в центъра на града, а на известно разстояние от училището, което налага необходимостта да пътувате с автобус. Това е за ваша безопасност, т.к. семействата, при които можете да се настаните се проверяват и избират, а не всички живеят в центъра на града.
Моля, имайте предвид, че само студенти на възраст между  14 и 17 години или 18 и 21 години могат да споделят една стая.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни