Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за деца в Сейнт Джулиънс, Малта  Малта
Език: Английски

 
Езиков курс в Малта

 Има острови, които са толкова красиви, че дори не са присъствали и в най-големите ви мечти и фантазии. Малта е един от тези острови. Тук, в една от най-южните части на Европа, между Сицилия и Северна Африка, ще намерите всичко, от което се нуждаете за вашата езикова ваканция. Очарователен климат, целогодишно слънце, средиземноморски бриз и разбира се английски като официален език. Малтийците са известни със своето гостоприемство. Там веднага ще се почувствате като у дома си.

Сейнт Джулианс

 Избягайте от неприятното време у дома и  се насладите на една езикова ваканция в Малта, което е може би най-доброто място да научите английски език! Великолепен климат, слънце и море през цялата година, средиземноморска атмосфера и английски език, като първия официален език - какво повече може да искаме?

 Живописния крайбрежен град Сейнт Джулианс, където е ситуирано езиковото училище, се намира на източния бряг на острова. Бившо рибарско селище, сега е идилично градче, в което много  млади хора се забавляват, посещавайки  езикови лагери в Малта.

Езиковото училище

 Езиковото училище включва не само класни стаи, но и ресторант и бар, където привечер могат да се провеждат партита, игрище за волейбол, голяма сенчеста градина, в която можете да се отпуснете и възстановите след училищните занимания, както и огромен басейн, който понякога може да се използва и за охлаждане в междучасията.
Уроците се провеждат в малки групи с максимум 15 ученици. Учебните материали, необходими по време на курса са осигурени. В допълнение към езиковия курс се организира и разнообразна развлекателна програма, заедно с помощта на обучен екип.

Настаняване

Освен курс по английски език ние ви предлагаме удобно и комфортно настаняване. Може да избирате измежду три различни вида настаняване в Сейн Джулианс: Club Village, общежитие или частна квартира, зависи изцяло от вас и вашите предпочитания.
Ако искате да се запознаете с малтийското гостоприемство и манталитета на местните, то правилният избор за вас би бил настаняване в частна квартира. По време на престоя ви в приемното семейство може лесно да практикувате това, което сте научили в клас, общувайки с хората. Повечето частни квартири се намират на около 15 минути пеша до училището, до тях лесно се достига и с автобус. Предлага се пълен пансион, като семействата предоставят пакетиран обяд за времето, в което сте на училище.
Ако искате да сте по-независими, то можете да избирате настаняване в Club Village или общежитие. Там можете да живеете и с други чуждестранни ученици, приятели от твоя курс. Намират се в близост до училището, като там винаги можете да се възползвате и от големия плувен басейн. В Club Village стаите са с по 3 легла, а в общежитието - 4-7 легла. Предлага се пълен пансион и топъл обяд по времето на вашите занятия.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИСофия
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни