facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни във Виктория, Канада

Държава: Канада
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Виктория

 Град в Югозападна Канада, столица на провинция Британска Колумбия. Разположен е в южния край на остров Ванкувър, на брега на протока Хуан де Фука.  Градът носи името на кралица Виктория, първоначално е използван като търговски пункт, но в последствие с появата на треската за злато, градът бързо се разраства. 
 Характерният за града мек климат позволява да се отглеждат и такива дървесни видове като евкалипти, палми и даже някои видове бананови дървета. Общинските паркове са целогодишно пълни с цветя, което е дало на Виктория името "Градът на градините".

 По-голямата част на възможностите за заетост във Виктория са в областта на изграждане и ремонт на кораби, риболов, както и промишлени предприятия, машини и производство на горски продукти. Освен това градът е дом на западната военноморска база на Канада.Поради гъстата концентрация на производство, идващи от това място, градът в известна степен се разглежда и като изследователски център за морско, горско и селско стопанство.
 
Курсове по английски език във Виктория

По време на вашият езиков курс по английски определено трябва да отделите време и да се насладите и на околностите на Виктория, заобиколена от океан, планини и забележителна природата.
 В езиковото училище бихте могли да подобрите езиковите си умения бързо и устойчиво.
Училището се намира в стара, наследствена сграда, в самия център на града, на няколко крачки от главната улица на града – Дъглас Стрийт. В съседство се намират музеи, търговски центрове, както и Инър Харбър – една от най-големите атракции на Виктория. Инър Харбър е изпълнен през цялата година с улични артисти, както и с голям избор от ресторанти, кафенета и магазини. Туристи от цял свят се наслаждават на изпълненията на жонгльори и музиканти. 

 Училището разполага с 12 класни стаи, компютри и WiFi, кафене, фоайе за почивка, учебни материали, всичко това в напълно достъпна сграда, с капацитет до 280 души.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни