Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за възрастни във Виктория, Канада  Канада
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Виктория

 Град в Югозападна Канада, столица на провинция Британска Колумбия. Разположен е в южния край на остров Ванкувър, на брега на протока Хуан де Фука.  Градът носи името на кралица Виктория, първоначално е използван като търговски пункт, но в последствие с появата на треската за злато, градът бързо се разраства. 
 Характерният за града мек климат позволява да се отглеждат и такива дървесни видове като евкалипти, палми и даже някои видове бананови дървета. Общинските паркове са целогодишно пълни с цветя, което е дало на Виктория името "Градът на градините".

 По-голямата част на възможностите за заетост във Виктория са в областта на изграждане и ремонт на кораби, риболов, както и промишлени предприятия, машини и производство на горски продукти. Освен това градът е дом на западната военноморска база на Канада.Поради гъстата концентрация на производство, идващи от това място, градът в известна степен се разглежда и като изследователски център за морско, горско и селско стопанство.
 
Курсове по английски език във Виктория

По време на вашият езиков курс по английски определено трябва да отделите време и да се насладите и на околностите на Виктория, заобиколена от океан, планини и забележителна природата.
 В езиковото училище бихте могли да подобрите езиковите си умения бързо и устойчиво.
Училището се намира в стара, наследствена сграда, в самия център на града, на няколко крачки от главната улица на града – Дъглас Стрийт. В съседство се намират музеи, търговски центрове, както и Инър Харбър – една от най-големите атракции на Виктория. Инър Харбър е изпълнен през цялата година с улични артисти, както и с голям избор от ресторанти, кафенета и магазини. Туристи от цял свят се наслаждават на изпълненията на жонгльори и музиканти. 

 Училището разполага с 12 класни стаи, компютри и WiFi, кафене, фоайе за почивка, учебни материали, всичко това в напълно достъпна сграда, с капацитет до 280 души.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ
София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни