Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за възрастни във Ванкувър, Канада  Канада
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Езиков курс във Ванкувър

 Ванкувър е най-големият град в западната част на Канада и третия по големина в страната. Той е голям индустриален център, а пристанището му е най-голямото в страната. Живописната природа на града и околностите привличат много туристи. Планините, океанът и горите, заобикалящи града, са привлекателно място за посетители от цял свят. Ако проявявате интерес към изкуството и културата, то там ще се радвате на голям избор от галерии и музеи. 
 Ако и вие искате да се докоснете до невероятното очарование на този град и в същото време да подобрите своите познания по английски език, то нашите езикови програми във Ванкувър са идеалното решение за вас. По време на езиковата си ваканция вие ще изучавате и упражнявате английски език не само по време на езиковия курс, но и общувайки както с местните жители, така и с останалите курсисти, идващи от цял свят. Освен това по време на курса можете да опознаете канадските традиции и обичаи, топлия приветлив характер на канадците и уникалният им начин на живот.

Езиково училище

 Училището във Ванкувър е с много добра локация. Намира се на няколко крачки от най-близката автобусна спирка и на пет минути пеша то станция Скай Трейн. На няколко минути път с автобус от Стенли Парк – най-известната забележителност на Ванкувър и Робсън Стрийт – най-популярната търговска и развлекателна улица в града. 
Сградата е светла и приятна, с големи прозорци, от които се вижда прекрасна гледка към планината и реката.

Настаняване

 За да бъде още по-успешен вашият езиков курс, вие трябва да отседнете и на най-правилното място, където да се чувствате удобно и спокойно. Настаняването може да бъде в приемно семейство, апартамент или общежитие, което ще ви даде възможност да практикувате наученото.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ

 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни