facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни във Ванкувър, Канада

Държава: Канада
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Езиков курс във Ванкувър

 Ванкувър е най-големият град в западната част на Канада и третия по големина в страната. Той е голям индустриален център, а пристанището му е най-голямото в страната. Живописната природа на града и околностите привличат много туристи. Планините, океанът и горите, заобикалящи града, са привлекателно място за посетители от цял свят. Ако проявявате интерес към изкуството и културата, то там ще се радвате на голям избор от галерии и музеи. 
 Ако и вие искате да се докоснете до невероятното очарование на този град и в същото време да подобрите своите познания по английски език, то нашите езикови програми във Ванкувър са идеалното решение за вас. По време на езиковата си ваканция вие ще изучавате и упражнявате английски език не само по време на езиковия курс, но и общувайки както с местните жители, така и с останалите курсисти, идващи от цял свят. Освен това по време на курса можете да опознаете канадските традиции и обичаи, топлия приветлив характер на канадците и уникалният им начин на живот.

Езиково училище

 Училището във Ванкувър е с много добра локация. Намира се на няколко крачки от най-близката автобусна спирка и на пет минути пеша то станция Скай Трейн. На няколко минути път с автобус от Стенли Парк – най-известната забележителност на Ванкувър и Робсън Стрийт – най-популярната търговска и развлекателна улица в града. 
Сградата е светла и приятна, с големи прозорци, от които се вижда прекрасна гледка към планината и реката.

Настаняване

 За да бъде още по-успешен вашият езиков курс, вие трябва да отседнете и на най-правилното място, където да се чувствате удобно и спокойно. Настаняването може да бъде в приемно семейство, апартамент или общежитие, което ще ви даде възможност да практикувате наученото.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни