facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни в Бостън, САЩ

Държава: САЩ
Език: Английски

Бостън

 Разположен е на източното крайбрежие на САЩ. Той е столица и най-голям град на щата Масачузетс. Основан през 1630 година, Бостън е най-стария и вероятно най-културно значимия американски град. 
Често се казва, че  прилича повече на европейски, отколкото на американски град. Бостън впечатлява с контраста от старо и ново - старите църкви са разположени точно под новите стъклени небостъргачи.

 Бостън е един от първите градове в света, който може да се нарече космополитен. Със своите близо 100 университета, колежи и научни институции градът привлича над 250 хиляди млади хора от целия свят да се обучават, което го прави един от най-големите и важни образователни центрове в света.

Езиково училище

Помещава се в историческа сграда в сърцето на града. В близост има множество ресторанти, кафенета и магазини. Училището е предпочитано от множество хора от различни страни като Венецуела, Аржентина, Бразилия, Корея, Колумбия, Германия, Франция, Италия, Перу, Русия, Испания, Саудитска Арабия, Турция и много други.

Настаняване

 Предлагат се избор от две опции за жилища – апартамент или общежитие. Във всеки случай вие ще бъдете настанени в близост до местните ученици, за да усетите по-добре духа на американските обичаи и култура като на преден план е упражняването на вашия английски език и комуникационни умения. 
 Програмата предлага и възможност за настаняване в приемни семейства. Ако изберете тази опция вие ще можете по-лесно да усетите живота в града, в който се намирате. Освен това този тип настаняване предоставя сигурна и благоприятна база, която ще ви помогне да свикнете и да се запознаете от близо със своя град-домакин.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни