Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за възрастни в Бостън, САЩ  САЩ
Език: Английски

Бостън

 Разположен е на източното крайбрежие на САЩ. Той е столица и най-голям град на щата Масачузетс. Основан през 1630 година, Бостън е най-стария и вероятно най-културно значимия американски град. 
Често се казва, че  прилича повече на европейски, отколкото на американски град. Бостън впечатлява с контраста от старо и ново - старите църкви са разположени точно под новите стъклени небостъргачи.

 Бостън е един от първите градове в света, който може да се нарече космополитен. Със своите близо 100 университета, колежи и научни институции градът привлича над 250 хиляди млади хора от целия свят да се обучават, което го прави един от най-големите и важни образователни центрове в света.

Езиково училище

Помещава се в историческа сграда в сърцето на града. В близост има множество ресторанти, кафенета и магазини. Училището е предпочитано от множество хора от различни страни като Венецуела, Аржентина, Бразилия, Корея, Колумбия, Германия, Франция, Италия, Перу, Русия, Испания, Саудитска Арабия, Турция и много други.

Настаняване

 Предлагат се избор от две опции за жилища – апартамент или общежитие. Във всеки случай вие ще бъдете настанени в близост до местните ученици, за да усетите по-добре духа на американските обичаи и култура като на преден план е упражняването на вашия английски език и комуникационни умения. 
 Програмата предлага и възможност за настаняване в приемни семейства. Ако изберете тази опция вие ще можете по-лесно да усетите живота в града, в който се намирате. Освен това този тип настаняване предоставя сигурна и благоприятна база, която ще ви помогне да свикнете и да се запознаете от близо със своя град-домакин.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни