facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни в Лос Анджелис, САЩ

Държава: САЩ
Език: Английски

Лос Анджелис

Лос Анджелис е американски град в окръг Лос Анджелис, щата Калифорния. Той е вторият по население град в САЩ след Ню Йорк и едно от най-големите икономически, културни и развлекателни средища в света.

Това е един град, в който наистина има всичко! Чудесната  култура, множеството  атракции, ресторанти, магазини и страхотно време през цялата година! Градът привлича хора от цял свят с места като: Холивуд, Бевърли Хилс, Лагуна Бийч, Родео Драйв, Дисниленд, Санта Моника, Лос Анджелис стадион, Малибу и Юнивърсъл Студио.
Дом на хора от над 140 държави, говорещи над 224 различни езика.

Лос Анджелис е важен център на висшето и средното образование в САЩ. Това е перфектния град за изучаване на английски език в съчетание с отлично време през цялата година. Заобиколен от плажове, планини и пустини, Лос Анджелис предлага голям избор от развлечения на открито, като сърф, ветроходство, гмуркане, плажен волейбол и др. Известен е и с вълнуващия си нощен живот.

Училището разполага с 9 класни стаи, компютри с  WiFi, кухня, частна външна градина, пълен достъп до сградата. Училището е с капацитет 150 души.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни