facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни в Маями, САЩ

Държава: САЩ
Език: Английски

 Езиков курс в Маями

Това е град, намиращ се в югоизточната част на Съединените американски щати, в щата Флорида. Той е вторият по големина град във Флорида и най-голям в град в окръг Маями-Дейд. Това е
 е вторият по големина град в щата Флорида. Разположен е на югоизточното крайбрежие на САЩ и е основен център на търговията, финансите, културата и изкуството. Със своите обширни зелени площи, чист въздух , вода и отлично поддържана градска среда, през 2008 г си спечелва и признанието - „Най-чист град в Америка” . Градът е известен с архитектурата си тип „Арт Деко”, с многобройните кафенета, барове и ресторанти, както и с топлия си климат през цялата година..

Езиковото училище – намира се в сърцето на града. Курсистите могат да се наслаждават на изглед към морето от класните си стаи. Предлагат се набор от съоражения, които могат да се използват, включително и два плувни басейна, джакузи, фитнес зала и няколко ресторанта.
Училището е модерно обзаведено и технически оборудвано, разполага с 10 просторни стаи, компютърна зала с достъп до високоскоростен интернет, както и закусвалня.

Настаняване

Нашата цел е да се чувствате като у дома си по време на английския курс в Маями и да се чувствате спокойни в „Слънчевия щат“ Флорида. Предлагаме ви настаняване в апартамент, общежитие или приемно семейство, а вие изберете най-подходящото  за  вас и вашите нужди. Различните видове настаняване ви дават възможност да общувате както с местните, така и с други чуждестранни студенти, което ви позволява да практикувате наученото през изминалия ден от курса.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни