Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за възрастни в Маями, САЩ  САЩ
Език: Английски

 Езиков курс в Маями

Това е град, намиращ се в югоизточната част на Съединените американски щати, в щата Флорида. Той е вторият по големина град във Флорида и най-голям в град в окръг Маями-Дейд. Това е
 е вторият по големина град в щата Флорида. Разположен е на югоизточното крайбрежие на САЩ и е основен център на търговията, финансите, културата и изкуството. Със своите обширни зелени площи, чист въздух , вода и отлично поддържана градска среда, през 2008 г си спечелва и признанието - „Най-чист град в Америка” . Градът е известен с архитектурата си тип „Арт Деко”, с многобройните кафенета, барове и ресторанти, както и с топлия си климат през цялата година..

Езиковото училище – намира се в сърцето на града. Курсистите могат да се наслаждават на изглед към морето от класните си стаи. Предлагат се набор от съоражения, които могат да се използват, включително и два плувни басейна, джакузи, фитнес зала и няколко ресторанта.
Училището е модерно обзаведено и технически оборудвано, разполага с 10 просторни стаи, компютърна зала с достъп до високоскоростен интернет, както и закусвалня.

Настаняване

Нашата цел е да се чувствате като у дома си по време на английския курс в Маями и да се чувствате спокойни в „Слънчевия щат“ Флорида. Предлагаме ви настаняване в апартамент, общежитие или приемно семейство, а вие изберете най-подходящото  за  вас и вашите нужди. Различните видове настаняване ви дават възможност да общувате както с местните, така и с други чуждестранни студенти, което ви позволява да практикувате наученото през изминалия ден от курса.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИСофия
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни