facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни в Ню Йорк, САЩ

Държава: САЩ
Език: Английски

 Един от най-вълнуващите, лесни и ефективни начини да научите английски език или да обогатите сегашните си познания е да се запишете в езиков курс в чужбина. А програмите за изучаването му в САЩ стават все по-популярни в ерата на итернационализация и глобализация, когато английски език говорят стотици милиона хора. Чрез програмите в САЩ, вие ще бъдете „заобиколени“ от езика, което ще доведе до по-бърз напредък от ваша страна. Изучаването на езика може да комбинирате и с вълнуваща почивка и да се насладите на незабравими преживявания, потапяйки се в интересната американска култура.

Езиков курс в Ню Йорк

 Ню Йорк е най-големият метрополис в света, с население от над 18 милиона души, разположен на брега на Атлантическия океан в щата Ню Йорк. Глобален град с богата история, динамична атмосфера и интересна култура. Ню Йорк е най-важният финансов, комуникационен, икономически и туристически център в света. Двигател на световната икономика и дом на много компании и корпорации, той е място за живеене на хора от цял свят.

 Ню Йорк е едни от най-популярните университетски градове в света, който допринася за развитието и подобряването на страната и за разрешаването на световните проблеми.
Хора, младежи и студенти от цял свят посещават Ню Йорк, за да изучават езика и да се потопят в една динамична, различна и уникална култура, традиция и дух.

Езиковото училище е с много добра локация. Намира се в сърцето на Манхатън, на 5 минути пеша от метростанциите на 23-та и 28-ма Улица.5то Авеню е само на няколко пресечки, а също така и Емпайър Стейт Билдинг и много театри на Бродуей. Не са далече и Медисън Скуеър Гарден, както и Таймс Скуеър и много други атракции и основни линии на метрото.
Училището разполага с 12 удобни класни стаи, компютърна зала с достъп до високоскоростен интернет и кухненски бокс.

Настаняване

Можете да избирате измежду апартаменти, общежития или приемни семейства. Всички видове настаняване ви дават възможност да общувате с хора – местни или други чуждестранни ученици, което ви помага непрекъснато да обогатявате езиковите си познания. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни