Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за възрастни в Ню Йорк, САЩ  САЩ
Език: Английски

 Един от най-вълнуващите, лесни и ефективни начини да научите английски език или да обогатите сегашните си познания е да се запишете в езиков курс в чужбина. А програмите за изучаването му в САЩ стават все по-популярни в ерата на итернационализация и глобализация, когато английски език говорят стотици милиона хора. Чрез програмите в САЩ, вие ще бъдете „заобиколени“ от езика, което ще доведе до по-бърз напредък от ваша страна. Изучаването на езика може да комбинирате и с вълнуваща почивка и да се насладите на незабравими преживявания, потапяйки се в интересната американска култура.

Езиков курс в Ню Йорк

 Ню Йорк е най-големият метрополис в света, с население от над 18 милиона души, разположен на брега на Атлантическия океан в щата Ню Йорк. Глобален град с богата история, динамична атмосфера и интересна култура. Ню Йорк е най-важният финансов, комуникационен, икономически и туристически център в света. Двигател на световната икономика и дом на много компании и корпорации, той е място за живеене на хора от цял свят.

 Ню Йорк е едни от най-популярните университетски градове в света, който допринася за развитието и подобряването на страната и за разрешаването на световните проблеми.
Хора, младежи и студенти от цял свят посещават Ню Йорк, за да изучават езика и да се потопят в една динамична, различна и уникална култура, традиция и дух.

Езиковото училище е с много добра локация. Намира се в сърцето на Манхатън, на 5 минути пеша от метростанциите на 23-та и 28-ма Улица.5то Авеню е само на няколко пресечки, а също така и Емпайър Стейт Билдинг и много театри на Бродуей. Не са далече и Медисън Скуеър Гарден, както и Таймс Скуеър и много други атракции и основни линии на метрото.
Училището разполага с 12 удобни класни стаи, компютърна зала с достъп до високоскоростен интернет и кухненски бокс.

Настаняване

Можете да избирате измежду апартаменти, общежития или приемни семейства. Всички видове настаняване ви дават възможност да общувате с хора – местни или други чуждестранни ученици, което ви помага непрекъснато да обогатявате езиковите си познания. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ 

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни