Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за възрастни в Девън, Англия  Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Девън - графство в Югозападна Англия

Девън е един от най-красивите райони в Англия. Средиземноморската атмосфера, впечатляващото културното наследство и младитете хора, правят Девън много популярна дестинация за курсове по английски език.

Езиковите програми, които се предлагат в Девън са пригодени специално за Вас. Вие имате възможност да резервирате различни курсове в Девън през цялата година, от интензивен курс до индивидуални уроци.
Независимо дали мислите да участвате в интензивен курс по време на почивката си, да се подготвите за изпит или просто желаете да учите език в спокойна среда, Девън е правилното за целта място.

Езиковото училище е разположено  в град Ексмаут. Всички развлекателни съоражения, магазини и ресторанти и разбира се Атлантическто крайбрежие са в непосредствена близост.  
Там Ви очаква приятелска атмосфера, изпълнена с международно присъствие. Програмите по обучение са много гъвкави и се преподават от професионални учители, които са готови да отговарят на всякакви въпроси, задавани от езиковите курсисти.

Настаняване

Важно значение в езиковите курсове в чужбина има и мястото за настаняване. То трябва да е удобно и приятно, място, където можете да се отпуснете и релаксирате и в същото време да упражнявате наученото през деня. Предлагаме ви настаняване в приемно семейство, което ще ви позволи да се потопите изцяло в  културата на Англия и ежедневието на местните.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ
София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни