facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни в Девън, Англия

Държава: Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Девън - графство в Югозападна Англия

Девън е един от най-красивите райони в Англия. Средиземноморската атмосфера, впечатляващото културното наследство и младитете хора, правят Девън много популярна дестинация за курсове по английски език.

Езиковите програми, които се предлагат в Девън са пригодени специално за Вас. Вие имате възможност да резервирате различни курсове в Девън през цялата година, от интензивен курс до индивидуални уроци.
Независимо дали мислите да участвате в интензивен курс по време на почивката си, да се подготвите за изпит или просто желаете да учите език в спокойна среда, Девън е правилното за целта място.

Езиковото училище е разположено  в град Ексмаут. Всички развлекателни съоражения, магазини и ресторанти и разбира се Атлантическто крайбрежие са в непосредствена близост.  
Там Ви очаква приятелска атмосфера, изпълнена с международно присъствие. Програмите по обучение са много гъвкави и се преподават от професионални учители, които са готови да отговарят на всякакви въпроси, задавани от езиковите курсисти.

Настаняване

Важно значение в езиковите курсове в чужбина има и мястото за настаняване. То трябва да е удобно и приятно, място, където можете да се отпуснете и релаксирате и в същото време да упражнявате наученото през деня. Предлагаме ви настаняване в приемно семейство, което ще ви позволи да се потопите изцяло в  културата на Англия и ежедневието на местните.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни