Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за възрастни в Лондон, Англия  Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Курсовете по английски език в Англия, в космополитен град като Лондон, са идеалната възможност за Езикова ваканция в една от класическите дестинации за изучаване на английски. Без съмнение този град предлага за всеки по нещо. Запишете се в една от нашите програми за обучение по английски в чужбина и опитайте уникалната атмосфера на Лондон - международна, все още типично британска.

Езиковото училище

Училището се намира в западната област на Йелинг. То е на 5 минути пеша от метростанцията, Ealing Broadway. В близост има много магазини, ресторанти, клубове и шопинг център.

Освен със светли, просторни и добре оборудвани класни стаи, училището разполага и с обща стая, която може да се използва, както за учене, така и за релаксация; библиотека; компютри с интернет достъп; кафе машина и вътрешен двор за почивка. 
До апартаментите се стига за около 15-20 минути (5-10 минути с кола).  За около 20 минути можете да стигнете до летище Heatrow и до центъра на града използвайки градски транспорт. Максималния брой курсисти в клас са 15.

Настаняване

След като вече сте определили  Лондон като правилното за Вас място за изувачане на английски език, вие сe нуждаете от правилно настаняване. Атмосферата на мястото, в което сте настанен ще ви помогне за вашето обучение и опит и ще може да направите нови планове за престоя си в Лондон.
Предлагат се два различни вида настаняване в Лондон за вашия курс по английски език – апартаменти и приемни семейства. Двата вида предлагат шанс за говорене с други хора - местни и други курсисти и това ще ви помогне да практикувате всички нови умения, които сте научили в клас.


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ

София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни