facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни в Лондон, Англия

Държава: Великобритания
Език: Английски

 
ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Курсовете по английски език в Англия, в космополитен град като Лондон, са идеалната възможност за Езикова ваканция в една от класическите дестинации за изучаване на английски. Без съмнение този град предлага за всеки по нещо. Запишете се в една от нашите програми за обучение по английски в чужбина и опитайте уникалната атмосфера на Лондон - международна, все още типично британска.

Езиковото училище

Училището се намира в западната област на Йелинг. То е на 5 минути пеша от метростанцията, Ealing Broadway. В близост има много магазини, ресторанти, клубове и шопинг център.

Освен със светли, просторни и добре оборудвани класни стаи, училището разполага и с обща стая, която може да се използва, както за учене, така и за релаксация; библиотека; компютри с интернет достъп; кафе машина и вътрешен двор за почивка. 
До апартаментите се стига за около 15-20 минути (5-10 минути с кола).  За около 20 минути можете да стигнете до летище Heatrow и до центъра на града използвайки градски транспорт. Максималния брой курсисти в клас са 15.

Настаняване

След като вече сте определили  Лондон като правилното за Вас място за изувачане на английски език, вие сe нуждаете от правилно настаняване. Атмосферата на мястото, в което сте настанен ще ви помогне за вашето обучение и опит и ще може да направите нови планове за престоя си в Лондон.
Предлагат се два различни вида настаняване в Лондон за вашия курс по английски език – апартаменти и приемни семейства. Двата вида предлагат шанс за говорене с други хора - местни и други курсисти и това ще ви помогне да практикувате всички нови умения, които сте научили в клас.


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни